eerste slide
tweede slide
Don Bosco lanceert Club van 100!

Don Bosco lanceert Club van 100!

04-11-2020

Beste leden, oud-leden en vrienden!

 

Al 65 jaar doen wij als Don Bosco er alles aan om plezier te brengen aan de kinderen en buurtbewoners van Halfweg-Zwanenburg en omstreken. Dit jaar kan dat, ondanks het corona-virus, gelukkig nog steeds gebeuren en blijft het welbekende Don Bosco gevoel nog flink in leven.

 

Ondertussen is er veel gaande op de club. Zoals je misschien wel gehoord hebt moeten wij over drie jaar ons vertrouwde clubgebouw helaas verlaten… Gelukkig wordt er keihard gewerkt aan de bouw van een nieuw clubhuis en is het doel om deze over drie jaar klaar te hebben en om te dopen tot het nieuwe Don Bosco clubhuis!

 

Om dit mooie en spannende project te kunnen voltooien en als Don Bosco nog minimaal 100 jaar te kunnen bestaan kunnen wij daarom JOUW hulp gebruiken! Dit jaar gaan wij namelijk beginnen met de actie “Club van 100”. Het doel van deze actie is om 100 enthousiastelingen te vinden die bereid zijn om voor dit jaar een eenmalig bedrag van €100,- over te dragen aan Don Bosco. Met dit bedrag kunnen wij het nieuwe clubhuis financieren en daarnaast nog meer mogelijk maken om onze leden zoveel mogelijk plezier te brengen.

 

Uiteraard zal je behulpzaamheid niet onopgemerkt gaan, in de hal van het clubgebouw zal namelijk een “Club van 100” bord komen te hangen met daarop de namen van de 100 personen, families of gezinnen die bereid zijn geweest om Don Bosco persoonlijk een handje te helpen. Tot de intrek in het nieuwe gebouw wordt er jaarlijks een nieuwe Club van 100 opgezet, in het nieuwe gebouw zal er een permanent bord komen te hangen met zoveel mogelijk vaste namen.

 

Voel jij je geroepen om onze mooie club op deze manier een steuntje in de rug te bieden? Kijk dan snel op onze site onder het kopje “Club van 100” of klik op hier om direct naar de inschrijvingen te gaan.

 

Namens alle kinderen, toekomstige kinderen, leiding, toekomstige leiding en alle andere die in de toekomst nog willen genieten van Don Bosco alvast hartelijk bedankt!

 

 

Met vriendelijke groet,

 

De Club van 100 commissie

 

Vragen? Mail dan gerust naar clubvan100@don-bosco.nl