eerste slide
tweede slide
Don Bosco sluit maar blijft bij je!

Don Bosco sluit maar blijft bij je!

15-12-2020

Beste vaders, moeders, opa’s, oma’s, vrienden en natuurlijk kinderen van Don Bosco,

 

Het zal niemand zijn ontgaan. Het gaat helaas weer minder goed met het Coronavirus in Nederland en eigenlijk wel over de hele wereld.

 

Onze minister-president vertelde gisteravond op televisie dat we zuiniger moeten zijn met onze gezondheid en hij heeft wederom een aantal strenge maatregelen opgesteld om daarbij te helpen. Zoals je wellicht al had begrepen gelden deze maatregelen ook voor Don Bosco. Dat betekent dat ook wij onze deuren weer zullen moeten sluiten. De leiding is net als jullie enorm teleurgesteld. Ook wij hadden graag onze leukste kerstoutfit uit de kast getrokken voor de jaarlijkse kerstclubs.

 

Toch vragen wij jullie om vol te houden. Met de feestdagen in het vooruitzicht is ook het einde van het jaar dichtbij. Een nieuwe start, een 2e seizoenshelft, een nieuwe kans op een kamp in Harderwijk en nog veel belangrijker: een wereld zonder zieke mensen! Daar kunnen wij alleen maar razend enthousiast over zijn.

 

Wees dus niet getreurd en bewijs jouw favoriete leiding een dienst. Met jullie creativiteit en vindingrijkheid moet het geen enkel probleem zijn om er alsnog een knalfeest van de maken tijdens de feestdagen. Beloven jullie dan wel je mooiste momenten met ons te delen via het internet? Zo zijn wij er toch nog een beetje bij.

 

Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we weer mogen beginnen. Op dinsdag 12 januari zal de minister-president hier meer over vertellen. Hou rond die tijd goed onze website en facebook in de gaten!

 

Alvast fijne feestdagen en een gelukkig en vooral gezond nieuwjaar.

 

Met een inspirerende groet,
Het Bestuur