eerste slide
tweede slide
expeditie Robinson club bij de vrijbuiters

expeditie Robinson club bij de vrijbuiters

06-10-2019
De eerste speciale club is weer aangebroken voor de vrijbuiters. Het thema van de avond was expeditie Robinson. Gelukkig keken een aantal kinderen expidite Robinson op de zondagavond bij hun thuis, ze wisten al goed te raden wat hun te wachten zou kunnen staan, als het maar geen duivels eiland was zijden ze.
 
De vrijbuiters werden verdeelt in drie kampen: kamp Zuid, kamp West en kamp Noord. ieder kamp had een kleur, alle teamcaptens kregen een shirt in de kleur van hun kamp. Ook kreeg ieder team een vrijstelling, daarmee konden de teams gematst worden bij een proef. Er stonden in totaal drie proefen op de Vrijbuiters te wachten. De welbekende eetproef, een hindernis parkour met de balansproef er bij in en ze moesten hun eigen kampvlag ontwerpen. Bij iedere proef konden de teams punten verdienen, voor dat de proef begon werd er druk geoverlegd of ze de joker wel of niet zouden inzetten. Twee teams hebben hun joker ingezet bij de eetproef (heel slim) en een team heeft zijn joker bij het ontwerpen van hun kampvlag ingezet.
 
Alle drie de teams waren bloedje fanatiek, ze streden om het beste kamp te worden van de avond. Ze hadden er veel voor over, zelfs geblinddoekt koude erwtensoep eten ging niet te ver voor ze. Veel herkende de smaak "hee dat is de soep van mijn oma!". Tijdens de hindernisbaan moesten de vrijbuiters zich focussen om niet de bal te laten vallen die mee naar de finish moest. Er werd fanatiek aangemoedigd en slim gespeeld. De kampvlaggen zagen er super creatief uit, iets om trots op te zijn. Maar toch aan het einde van de avond kan er maar een team de winnaar zijn.. en dat was team GEEL!. Met veel gejuich sprongen ze op en deden ze hun overwinnings dansje, wat een avondtuur. De vrijbuiters kunnen nu allemaal zeggen dat ze aan expeditie Robinson hebben mee gedaan!

wij hebben harstikke genoten, en hopelijk de vruibijters ook.

Met vriendelijke Groetjes van de Vrijbuiterleiding: Sarah, Elena, Bastiaan, Levi, Anouk, Sanne en Donnie