eerste slide
tweede slide
Middenmoten trappen 2020 af!

Middenmoten trappen 2020 af!

25-01-2020

Ja daar zijn we weer allereerst allemaal nog een gelukkig nieuwjaar. Dat het maar een pijnlijk smerig en leuk jaar mag worden bij don Bosco.
Onze eerste club dit jaar bracht jullie heeeel veel geluk. Veel van jullie hadden nog geen zin in Sven, Ilona, floor en Robin. Zelfs Dyon niet die ons de eerste 
 2 keer ook nog niet wilde zien. Degene die er wel waren werden getrakteerd op die hoge bomen langs de snelweg. Ja iemand kwam met het goede idee om naar de Mac dondalds te gaan. Frank twijfelde als enige of we jullie niet in de zeik namen. Maar nee het was echt zo dus hoop in de auto naar Ronald toe. Daar aangekomen mochten jullie kiezen wat jullie lekker vonden. Sommige namen kipnuggets en anders hamburgers. Milou koos voor een ice frappe. Dat is in ieder geval super koud en volgend Milou heel lekker. Wat ons opviel deze avond dat jullie heeeel erg rustig waren. Dus was het aan de leiding om even wat Mayo op sommige wangen te smeren.
Na deze heerlijke hap eten was het tijd om terug te gaan naar het club gebouw. Daar aangekomen vlogen jullie je ouders weer in de armen. Gelukkig was die week erop weer echt club. Jullie waren allang blij dat Dyon ziek was en sommige hoorden we zelfs roepen hij zal wel teveel corona hebben gedronken. Deze avond hebben we met de meiden een leuk viral filmpje opgenomen. En de mannen en Sven gingen even paaltjes voetballen. Toen de meiden klaar waren mochten ze billen brand doen bij de mannen. Dat mocht met de sport die ze beoefende. Dus werden de voetballen tennisrackets handballen en hockeysticks uit de kast gehaald. Daarna mochten de jongens dat natuurlijk ook bij de meiden doen. Ook moesten floor Robin en Sven er ook aan geloven. Ilona deed niet mee want dat zou een te makkelijk doelwit zijn geweest. Floor werd het meest geraakt dit tot groot genoegen van alle kinderen. We sloten nog af met wie vangt de bal niet krijgt vlakke hand slag of een slechte geur in zijn neus of koffie melk zonder koffie. Ook deze avond sloten we af met een heerlijk drankje. De week erop was Dyon er weer hij was gestopt met corona drinken en hij vier (de) is club met jullie. Bob (senioten leiding) en Jeroen (spelbreker leiding) schoten hem te hulp en Bob was voor het eerst in zijn don Bosco carrière is op tijd bij club. De rest was afwezig vanwege een een voetbal wedstrijd van de vrouwen 1 van Vv Zwanenburg. Ilona en floor zijn speelsters van dit team en Sven en Robin de trainers. Dus veel kan ik niet vertellen over deze avond behalve dat ik blij was dat ik er niet bij ben geweest omdat ik niet van kaas hou en jullie allerlei hele gore kaasjes te eten kregen. Ook moesten jullie alcohol vrije wijn maken met jullie blote voeten. Echt heel goor  zoiets zou de rest niet kunnen bedenken. We hopen jullie allemaal weer te zien bij de volgens club tot hores en wie weet tot ziens.

Groeten van jullie middenmoten leiding.