eerste slide
tweede slide
Middenmoten verliefd op Cuba?!

Middenmoten verliefd op Cuba?!

20-03-2019

Afgelopen woensdag 20 januari verzamelden de Middenmoten eerder dan normaar namelijk al om half 7 en waren wij later terug bij het club gebouw. Er stond namelijk een uitje op het programma in verband met het clubgebouw dat beschikbaar was als stembureau. 

 

Voor de Middenmoten was het een verassing waar wij heen gingen. Even over half 7 vertrokken wij met de auto's richting Hoofddorp. Echter had Frank wat vertraging..... ondanks alle Wats App berichten had Frank het bericht om om half 7 bij Don Bosco te zijn gemist. Gelukkig heeft Frank een lieve zus die hem naar ons toe heeft gebracht en was Frank nog net op tijd. Bedankt Sara!!!

 

In hoofddorp aangekomen hadden de meeste Middenmoten al door wat de verassing was.... naar de Film. Maar toen was de vraag welke film.....En het was de film: Verliefd op Cuba. Hier reageerde de één enthausiaster op dan de ander. Maar een film kijken in de bioscoop kan natuurlijk niet zonder wat lekkers te halen. Na het halen van wat te eten en te drinken gingen wij lekker zitten in de zaal en genoten van de film. Justin genoot vooral van de Cubaanse muziek in de film. Hij kon zich tijdens de muziek in de film niet inhouden en zat lekker te swingen op zijn stoel.