eerste slide
tweede slide
De Spelbrekers zijn terug!

De Spelbrekers zijn terug!

16-10-2018

Spelbrekers’ eerste weken!

Ook voor de spelbrekers is het clubseizoen weer in volle gang! De eerste week stond in het teken van een hernieuwde kennismaking met elkaar, de leiding en de nieuwe gezichten op club. 

De avond van 1 oktober stond, zo dicht bij dierendag uiteraard in het teken van deze feestdag. De kids werden opgedeeld in verschillende groepen. De groepjes waren allemaal een specifieke diersoort, we hadden onder andere de honden, apen en leeuwen. Gedurende de hele avond moesten de kinderen zich gedragen als het dier waar zij bij in de groep zaten. De avond bestond verder uit een combinatie van een dierenquiz, een speurtocht en andere beestachtige opdrachten.

Weer een weekje verder stond de avond in het, misschien wel favoriete onderdeel van onze spelbrekers, muziek! Een quiz met verschillende onderdelen, allemaal in het teken van muziek. Denk aan; noem titel en artiest van het nummer waar je slechts enkele seconden van hoort. “Noem de artiest die je op deze foto ziet”  zanger Gordon is heeel veel genoemd, terwijl er toch echt geen foto van deze zanger in het spel was.

De knutsel die in onze meest recente club op het programma stond bleek een fikse uitdaging, niet alleen moest er erg secuur worden geknipt binnen en op de lijntjes, ook het vouwen van de bijna origami-achtige papier kunst bleek een uitdaging. Uiteindelijk hebben we maar 1 geslaagde knutsel gezien, en dagen we de spelbrekers uit om er thuis toch nog een geslaagd kunstwerk van te maken! Dit moet jullie lukken :)

KLIK HIER VOOR DE FOTO'S VAN AFGELOPEN CLUBS!

Groetjes

Rosa, Asley, Koen, Jeroen, Daan en Marco