eerste slide
tweede slide
De Vrijbuiters brengen een ode aan de lente!

De Vrijbuiters brengen een ode aan de lente!

03-04-2019

Nu de zon zo langzaam maar zeker wat vaker haar gezicht laat zien, ontwaakt de natuur uit haar winterslaap. Zo ook alle dieren die in wonen in deze schitterende natuur en zo leek ons een leuk idee om onze creativiteit hierop los te laten.

 

Misschien wel een van de mooiste, en ook één van de liefste diertjes (de naam zegt het al) is natuurlijk het lieveheersbeestje. Met haar glanzende rode pantser en bevlekt met zwarte stippen is het een haast magisch verschijnsel. Geen wonder dat wij nu juist dit diertje als voorbeeld hadden uitgekozen. Uiteraard was iedereen vrij om zijn/haar creativiteit de vrije loop te laten.

 

Sommige besloten, geheel tegen de regels, toch van het thema af te wijken en begonnen met het schilderen van een heus Ajax logo. Een enkeling oogde zo levensecht dat de leiding voor deze keer met de hand over het hart heeft gestreken. Wat een kunstwerken zaten ertussen!

 

Gelukkig bleef er na afloop van het knutselen nog voldoende tijd over om ons eens even lekker uit te leven. Terwijl de ene groep de gymzaal in dook voor wat sportief vertier, bleef de andere groep in het clubgebouw en beoefende een traditioneel Don Bosco spel. Zeg maar een eeuwen oud Don Bosco spel, namelijk (*tromgeroffel) DWIJLHOCKEY! Wat? Weet je niet wat dwijlhockey is? Nou, vraag dat dan maar aan de kinderen. Een heuze spektakel was het in ieder geval wel.

 

Benieuwd naar de foto’s? Die vind je hier!

 

Tot volgende week, dan staat er wederom een bijzondere club op het programma.

 

Groetjes,
De Vrijbuiterleiding
Sarah, Elena, Sanne, Donnie, Menno en Bastiaan