eerste slide
tweede slide
De Vrijbuiters kleien er op los!

De Vrijbuiters kleien er op los!

22-03-2019

We begonnen met z’n allen in de grote zaal, hier werd even uitgelegd wat we deze avond allemaal gingen doen. Vrijbuiters 5 gingen naar de gymzaal, hier zijn ze fanatiek begonnen met het lijnenspel. Daarna hebben de kinderen tegen de leiding een touwtrek spel gedaan en als afsluiter het al zo gewilde potje nachtwacht.

Vrijbuiter 6 gingen aan de slag met de knutsel, deze week werd er gekleid. Het was de bedoeling dat iedereen een zo creatief mogelijke waxinelichtjes houder ging maken. Als kers op de taart konden ze deze versieren met mooie kraaltjes. Wanneer iedereen klaar was gingen we gauw naar de grote zaal om nog een paar potjes dweilhockey te spelen.

 

De week daarna was het tijd voor de Vrijbuiters 5 om hun klei kunsten los te laten en een zo mooi mogelijke waxinelichtjes houder te maken. Hier begon de strijd al snel om wie de mooiste had.

Van draak tot een sneeuwpop niks was hun te gek. Ook hier werden de creaties afgemaakt met leuke kraaltjes en zijn we daarna door gegaan naar de grote zaal, hier hebben we een potje paaltjes voetbal gespeelt.

Vrijbuiter 6 ging deze avond naar de gymzaal. Hier zijn ze begonnen met het steen, papier en schaar spel, waarbij iedereen tegen elkaar strijdt voor de winst. Daarna zijn ze snel doorgegaan met een potje bunkertrefbal en sloten we af met nachtwachtje.

 

Neem hier een kijkje voor de foto’s van de afgelopen weken.

 

Voor ons waren het weer geslaagde weken en we hopen voor jullie ook.

 

Liefs van de Vrijbuiter leiding

 

Bastiaan, Menno, Sanne, Elena, Donnie en Sarah