eerste slide
tweede slide
donbosco jaarfeest 2019

donbosco jaarfeest 2019

19-03-2019

Beste ouders en verzorgers van de minioren, puppies en vrijbuiters,

Wat was het genieten twee weken terug, toen de eerste warme dagen van het jaar voorbij trokken. De opkomst van de lente is in het zicht, en dat kan maar één ding betekenen: de voorbereidingen van het jaarfeest 2019 zijn begonnen! Al vele jaren wordt dit feest georganiseerd voor de jongste drie groepen van Don Bosco, en ook dit voorjaar staat er weer een spektakel op de planning.

Dit jaar zal het jaarfeest plaatsvinden op zondag 14 april. Om maximaal van de dag te genieten, zal de inloop al vanaf 11:30 uur starten, en zal het dagprogramma om 12:00 uur beginnen. Graag treffen wij iedereen aan op het terrein van Don Bosco. Na een hoop gekkigheid op het jaarfeest, zal het programma aflopen om 15:00 uur.

Deze dag zal geheel in het toekomstbeeld van de kinderen zijn. Het thema dit jaar is namelijk: ‘beroepen dag’. Alle spelelement zullen gebaseerd zijn op verschillende droombanen, om zo een voorproefje te geven op het leven van later! Het is super leuk als wij de kinderen verkleed zien, op inspiratie van hun eigen droombaan.

Om deel te kunnen nemen aan het jaarfeest van 2019, is het van groot belang dat de minioren, puppies en vrijbuiters worden ingeschreven. Dit kan door een mail te sturen naar Jaarfeest2019@gmail.com. In de mail moet staan om wie het gaat, en van welke groep het kind is(minioren, puppies, vrijbuiters). Ook zijn alle vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes welkom. Echter moet er wel in de mail vermeldt staan, of er iemand meegaat en wie dat dan is. De inschrijvingen sluiten op 10 april. Op deze manier kunnen wij de voorbereidingen en de indeling van de kinderen erop afstemmen.

Tot slot zal voor een van de onderdelen een oud T-shirt nodig zijn, die van huis uit wordt meegenomen. Dit T-shirt zal niet in dezelfde staat terugkeren, dus echt een oude!

Voor veranderingen en actuele informatie kunt u de Facebook pagina van Don Bosco in de gaten houden. Wij hebben er ontzettend veel zin in, en hopen zo veel mogelijk te zien op de 14e van april! Laat de zon maar schijnen die dag.

Met feestelijke groet,

De organisatie van het jaarfeest 2019(Nina, Elena, Sanne, Sarah W, Sarah R, Teun

& Silvio)