eerste slide
tweede slide
Goede start bij de senioten

Goede start bij de senioten

10-02-2019

Om te beginnen gabberclub. Eigenlijk is het elke week gabber club omdat je met je gabber naar Don Bosco gaat natuurlijk maar deze keer werd er ook echt gehakt.
Iedereen kwam aan in zijn/haar beste gabber outfit en Janne had zelfs een tattoo in haar nek met I love hardcore. Respect hoor Janne, hopelijk ging het er makkelijk af!
We zijn begonnen met een workshop hakken, gevolgd door een quiz en als afsluiter nog even de geleerde pasjes van de workshop uitgetest. Wat een talentjes liepen er rond. Dat hadden we niet aan zien komen.

Als ware Picasso’s zaten de senioten te denken wat ze gingen schilderen want dat was de opdracht. Maak een schilderij. Niet zo moeilijk dachten ze, totdat ze hoorden dat ze moesten schilderen met hun voeten in plaats van met hun handen. Toen veranderden de ideeën die ze hadden heel snel in iets makkelijks en zelfs dat bleek nog moeilijk in sommige gevallen.
Maar wederom, goed bezig geweest en het resultaat mag er ook zijn. Toch wel een beetje #trots op al het talent dat we hebben binnen deze leuke groep.

Welke club eigenlijk elk seizoen wel een keer terugkomt is andersom club. Wat dit inhoudt? De jongens doen meiden dingen met de vrouwelijke leiding en de meiden gaan mannen dingen doen.
Als echte kerels begonnen de meiden aan hun mannelijke klussen in het clubgebouw. Wie heeft er eigenlijk mannen nodig? We kunnen gewoon zelf een lamp verwisselen. Heel goed meiden! Lekker bezig. Toen kwam het fantastische idee van Fleur dat mannen heel vaak shoarma eten (wat eten de vrouwen dan Fleur?). Dus hoppa op de fiets en boodschappen doen voor een lekker broodje shoarma.
Ondertussen waren de mannen begonnen aan hun beauty dag. Lekker een blackhead maskertje met een kopje thee erbij en natuurlijk roddelen. Al waren Lize en Jaimy wel een beetje teleurgesteld. Zulke goede roddels waren het niet. Na 15 minuten mocht het masker eraf en dat leverde lachwekkende reactie op. De waarschuwing dat ze hun wenkbrauwen niet in moesten smeren was niet bij iedereen binnen gekomen.
NA het blackhead masker hebben we nog een zelfgemaakt masker opgesmeerd samen met een anti wallen pleister en hebben de jongens even lekker relax gelegen met was meiden muziek op de achtergrond. Van al dat beauty gedoe krijg je natuurlijk honger dus ook de jongens hebben een broodje shoarma gegeten.
                                                         
Nu hebben we twee weken vakantie dus weinig kinderen. Daarna staat Don Bosco got talent op het programma en niet te vergeten de pool party op zondag 10 maart.

We zijn benieuwd naar jullie talenten.

Liefs,

Bob, Jaimy, Lize en Rick