eerste slide
tweede slide
Het Jaarfeest voor de Minioren, Puppies & Vrijbuiters

Het Jaarfeest voor de Minioren, Puppies & Vrijbuiters

16-03-2018

Lieve Minioren, Puppies en Vrijbuiters,

Nu de voorjaarsvakantie voorbij is, en sommige van jullie op wintersport zijn geweest, is de winter voorbij en wordt het weer tijd voor lekker weer! Zoals elk jaar organiseert Don Bosco dan het ‘Jaarfeest’, gedurende deze dag worden er voor de drie jongste groepen verschillende activiteiten georganiseerd in een bepaald thema. Dit jaar is ons thema ‘De wereldreis met Don Bosco’. De kinderen beleven spellen, sporten en andere leuke activiteiten die herkenbaar zijn voor de verschillende landen die de kinderen zullen tegenkomen.

Dit jaar zal het jaarfeest plaatsvinden op zondag 8 april. Vanaf 10.45 uur worden de kinderen verwacht op het plein van Don Bosco zelf (Dr. Schaepmanstraat 5, Halfweg), en om 11.00 uur zal het programma van start gaan. De kinderen worden daar toegedeeld aan hun desbetreffend groepje waarmee ze het jaarfeest zullen meemaken!  Het jaarfeest zal duren tot 15.00 uur, waarna de kinderen kunnen worden opgehaald.

Zelf hoeven de kinderen niks mee te nemen, buiten een goed humeur en een hele hoop zin! Wat lekkers tussen de middag wordt verzorgd. Wat echter aan te raden is, is een poncho bij slechte weersvoorspellingen. Ook zijn vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes van harte welkom!

Om je op te geven voor dit leuke jaarfeest, moet er een mail worden gestuurd naar het volgende emailadres: jaarfeest@don-bosco.nl. In de mail moet de voor- en achternaam staan en in welke groep bij Don Bosco de kinderen zitten. Nemen de kinderen zijn vriendjes, vriendinnetjes, neefjes of nichtjes mee, dan moet ook hun voor- en achternaam in de mail genoemd worden. Schrijf je zo snel mogelijk in!

Wij hebben er ontzettend veel zin in, en we hopen dat we er weer een superleuk jaarfeest van kunnen maken met jullie! Tot de 8e  van april!

Met feestelijke groet,

De organisatie van het Don Bosco jaarfeest