eerste slide
tweede slide
Hooggeëerd bezoek bij de minioren

Hooggeëerd bezoek bij de minioren

03-12-2018

Ook de minioren hebben afgelopen vrijdag bezoek gehad. Normaalgesproken beginnen we de avond in de grote zaal, maar vanavond starten we aan de hobbykant in het tuinhuis. Na een snel namenrondje kunnen we dan eindelijk beginnen met een speciale bingo. Een heuse Sinterklaas Bingo. Om de beurt draaiden jullie aan het grote rad. Nadat de eerste bingo was gevallen, stormden er maar liefst drie pieten binnen.  De pieten deden ook gezellig mee met onze bingo.

 

Sinterklaas zelf had het vanavond helaas te druk. Gelukkig hadden de pieten al eerder die week cadeaus meegebracht. Samen met de pieten hebben jullie de cadeautjes gezocht die overal waren opgeplakt in het clubhuis.  

 

Nadat echt alle cadeaus waren gevonden, konden de banken en tafels aan de kant, zodat we samen met de pieten nog een spelletje stop dans konden doen. Jullie hebben er één groot feest van gemaakt en hebben de pieten weer wat nieuwe dancemoves aangeleerd.

 

Hopelijk tot volgend jaar! En hopelijk zien wij jullie volgende week weer. Vergeet niet je warme kleding aan te trekken. We gaan namelijk in Halfweg een klein rondje langs de deuren om onze verrukkelijke olliebollen te verkopen.

 

Groetjes van de miniorenleiding!

 

Nick, Silvio, Marloes, Esmé en Tessa