eerste slide
tweede slide
Kampleiding aan het woord

Kampleiding aan het woord

13-03-2018

Hoi allemaal,

De kamp inschrijvingen schieten alweer aardig op, dus wij vonden het van belang dat wij weer even iets van ons lieten horen. De extreem drukke periode is achter de rug en het einde van het seizoen nadert helaas alweer. Er is 1 voordeel daaraan, en dat is dat kamp ook steeds dichterbij begint te komen! Alle groepen zijn alweer druk aan het vergaderen en wij als kampleiding doen daar natuurlijk ook aan mee. Het ene besluit is nog niet genomen of de volgende beslissing staat alweer voor de deur. 

Na het geweldige kamp in Harderwijk vorig jaar, gaat de focus dit jaar weer op het ‘nieuwe terrein’ Nunspeet. Zoals bovenstaand al aangegeven zijn de eerste vergaderingen achter de rug en lopen we alweer tegen de definitieve besluiten aan. Terwijl we in de vorige mail nog aangaven dat de inschrijvingen waren geopend, moeten we nu 'helaas' alweer meedelen dat de inschrijvingen bijna gaan sluiten. De inschrijvingen sluiten namelijk op 1 april! Dat betekent dat jullie snel moeten zijn, mocht u uw kind nog niet hebben ingeschreven. Wij zullen jullie de komende periode uiteraard nog een aantal keer 'spammen' met diverse mails, zodat jullie het niet vergeten! Voor degene die zijn/haar kind nog niet heeft ingeschreven, ga snel naar http://www.don-bosco.nl/kamp/inschrijven/

Wat staat er verder op de planning? Er zal weer een bezoek gaan plaatsvinden aan het kampterrein, het welbekende ‘kamp verkennen’. Hier zullen wij alvast een indeling gaan maken van het terrein en daarom is het zo belangrijk om te weten hoe veel kinderen er dit jaar weer mee gaan op kamp. Verder zal er zaterdag 31 maart nog de jaarlijkse boodschappenactie zijn en gaat op maandag 14 mei de prikkaartenactie van start. Al met al dus een hoop leuke evenementen voor de boeg! Wij zullen jullie via de diverse kanalen uiteraard weer op de hoogte houden van de vorderingen rondom kamp.

Kortom, kamp komt steeds dichterbij en daar kijken wij maar wat graag naar uit!

De kampgroetjes van,

Bob en Rutger