eerste slide
tweede slide
Kerstclub bij de Vrijbuiters

Kerstclub bij de Vrijbuiters

21-12-2018

Dinsdagavond 18 december, een week voor 1e kerstdag, zat de kerstsfeer er al heerlijk in bij de Vrijbuiters. Dansend kwamen de Vrijbuiters naar binnen en namen ze een lekker glaasje bubbels aan bij leidster Sanne. Ze konden het al raden aan de beamer op de muur, de bankenopstelling en de heerlijke geur van popcorn. We begonnen de avond namelijk met een kerstfilm! Wat hebben ze gelachen bij de film en heerlijk gesmuld van hun bakje popcorn. Nadat de film was afgelopen konden we van start met de kerstquiz!

 

De quiz was te zien op de beamer. Ieder team had een antwoordenblad en gingen harstikke fanatiek van start. Er werd hard overlegd en alle kennis van Kerst hadden de kinderen wel. Na de 10 vragen werd er druk nagekeken en was de uitslag bekend. De winnaars waren team KERSTPOWER! Natuurlijk hoorde daar een overwinningsdans bij en de muziek sprong aan.

 

Ondertussen zetten leiders Bastiaan, Donnie en Menno alle stoelen klaar in de zaal voor het volgende spel: de stoelendans. De Vrijbuiters dansten om de stoelen heen maar wel zeer oplettend, want als de muziek uit gaat moet je natuurlijk gauw een stoel claimen. De discolichten stonden aan en wat een spanning in de zaal! Na de finale volgde er een kerstdisco met als afsluiter een stopdans. Wat kunnen de Vrijbuiters heerlijk los gaan op kerstmuziek. 

 

We hebben weer genoten deze club! We wensen iedereen een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar! 

Zie hier de foto's!

 

Groetjes van de Vrijbuiterleiding,

 

Donnie, Elena, Bastiaan, Sarah, Menno, Sanne