eerste slide
tweede slide
KNALLEND EIND 2018 - DOLLE PUPPIES

KNALLEND EIND 2018 - DOLLE PUPPIES

08-01-2019

Afsluiting 2018 Puppies               


Het jaar 2018 is door de Puppies de laatste maanden feestelijk afgesloten.

 

Wij zijn in November al vroeg begonnen met de gezelligheid. Zo hebben wij een super coole Don Bosco bingo gehouden. Dat lijkt dus echt niet op een Bingo voor 65 plussers! Lekker veel schreeuwen en zingen.

 

De Puppies club heeft de luxe dat het altijd over het club gebouw en de gymzaal van Jong Geleerd gebruik kan maken. Wij kunnen zo altijd spel en creativiteit combineren op 1 avond!

Het stilzitten tijdens een knutsel of een bingo kan dan worden afgewisseld met een ren je rot in de gymzaal. De gymzaal is na een avondje Puppies altijd helemaal onderste boven gerend of zelfs kapot gegleden. De buikglijd avond was een succes! Wat een kilometers zijn er gegleden.

 

Eerst kwamen de Pieten onaangekondigd langs, wat een gezelligheid. Lekker dansen en gek doen in het clubgebouw en daarna je pieten diploma gehaald samen met een ware expert. Matthijs heeft namelijk vorig jaar nog zijn diploma gehaald als echte zwarte piet Fan!

 

Tussendoor hebben wij ook nog even afscheid genomen (voor een paar maanden maar hoor)van de liefste leidster van Don Bosco! Wie is dat dan? Vraag maar aan de kinderen; dat is natuurlijk Melissa.
Gelukkig komt ze in 2019 snel terug!

 

Wij hebben kerst gevierd op natuurlijk een Don Bosco manier! Ja de kerst olympische spelen van Don Bosco. Ja wat houdt dat nou in? Dat is natuurlijk kerstboom sjoelen en badmintonnen met kerstballen. Wat gezellig en even wat actiefs tussen al dat eten en drinken door!

 

Wij hebben als Puppie leiding een hele belangrijke goede voornemen voor 2019. Dat is  nog veel meer plezier en gezelligheid bij Don Bosco!

Zouden jullie ons willen helpen? Daar gaan wij wel een beetje van uit!

 

Wat was 2018 een leuk jaar en wat hebben wij gelachen. Dat kan beter in 2019, nog meer lachen en nog meer gezelligheid!

WIJ ZIEN IEDEREEN IN 2019 GRAAG MET GLIMLACH !

 

Mazzelsssss,

 

Bibi, Matthijs, Teun, Nina, Melissa en Stijn.

 

 

PS.

 

 

Hou onze facebook pagina in de gaten voor coole updates over de clubs!

Oja, vergeet Nina en Teun niet een boksie te geven.. Ze hebben het inmiddels 1 jaar uitgehouden met jullie dolle Puppies!