eerste slide
tweede slide
Laatste clubs van de vrijbuiters!

Laatste clubs van de vrijbuiters!

18-06-2018

Aan al het leuks komt een einde, zo ook het leuke club jaar van de vrijbuiters.

 

Omdat het zo een leuk jaar is geweest, moesten wij het ook leuk met zijn allen afsluiten. Op dinsdag 5 juni gingen met de hele groep naar de grote speeltuin in Zwanenburg. We hebben geklommen, verstoppertje gespeeld, blikkie trap, voetballen, schommelen, rondrennen en wippen. Voor ieder wat wils. De afgelopen dagen was het al super mooi weer en zo zat onze een na laatste club dag ook het weer enorm mee. Iedereen kreeg nog wat lekkers om te eten en drinken en daarna kwamen alle ouders iedereen weer ophalen.

 

Die dinsdag erna zijn we aangekomen bij de allerlaatste club van dit jaar. Een beetje jammer maar ook heel leuk. Alle leiding en een aantal hulp-ouders kwamen met de auto en we gingen gezamelijk naar de Watergeus in Spaarnwoude. We kwamen aan op een grasveld met een groot meer erbij, een speeltuin en een aantal bruggen over het water waar de kinderen lekker van af in het water sprongen. Het weer zat ons niet echt mee, het was frisser dan de vorige week en een klein zonnetje, maar dat houd ons van Don Bosco natuurlijk niet tegen! Bijna iedereen lag in het water en zo konden we naast klimmen, spelen en rennen ook wedstrijdjes zwemmen, elkaar nat spetteren en allemaal waterspelletjes doen. Er waren twee bruggen, de achterste brug konden de kinderen vanaf springen, dat deden natuurlijk alleen de echte waaghalzen van de groep. Na een lekker hapje en drankje, kwamen de lieftallige hulp-ouders weer en gingen we, voor de laatste keer dit jaar, terug naar het club gebouw.

 

Namens alle leiding willen we alle vrijbuiters en ouders bedanken voor het leuke afgelopen jaar! Voor iedereen die wij niet terug zien op kamp, we wensen jullie een hele fijne vakantie en tot volgendjaar! Voor iedereen die wel mee gaat op kamp, bereid je maar vast goed voor!

 

Groetjes, de leiding