eerste slide
tweede slide
Minioren springen de vakantie in

Minioren springen de vakantie in

22-10-2018

Afgelopen vrijdag hadden we alweer de 5de club van het jaar. Vorige week hebben we griezelige monsters gemaakt, dus dit keer was het weer tijd om de gymzaal onveilig te maken. 

 

Eenmaal in de gymzaal beginnen we met de warming-up, maar niet zomaar een warming-up. Nee, om het warm te krijgen doen we een aantal spelletjes met een opgeblazen ballon. Maar het leukste is natuurlijk om ze aan het einde te laten knallen, of het liefst al tijdens de spelletjes ;). 

 

Na dit alles kan het volgende spel beginnen, hoogspringen. De minioren springen zowel letterlijk als figuurlijk de herfstvakantie in. Om en om rennen de minioren richting de springplank om vervolgens zo gek, maar tegelijkertijd zo hoog mogelijk over het touw te springen. De een na de ander valt af. In de finale nemen Finn en Dailey het tegen elkaar op. Het wordt een gelijkspel. 

 

Daarna is het tijd voor een spannend parcourtje, waarbij opperste concentratie nodig is. De een liep heel secuur over de wiebelende bank, terwijl de ander zonder angst zo hard mogelijk rende. 

De avond is dan al bijna tot z’n einde. Gelukkig hebben we nog even de tijd om de avond af te sluiten met een speciaal soort tikkertje, namelijk in het donker. Zodra het licht aan ging en jullie het slapende monster wakker hadden gemaakt, moesten jullie zorgen dat jullie niet gepakt werden. Kortom, we hebben weer even lekker kunnen gillen en razen. 

 

Ondanks de herfstvakantie hebben we volgende week gewoon weer een hele leuke club in het clubhuis. Trek dus weer je oude kleding aan, je weet nooit wat we gaan knutselen….

Tot volgende week!

 

Liefs de miniorenleiding,

Nick, Sylvio, Esmé, Marloes en Tessa

 

Ps. Neem nog even een kijkje bij de foto’s van de afgelopen clubs.