eerste slide
tweede slide
Omgekeerde wereld?

Omgekeerde wereld?

12-10-2018

Afgelopen dinsdag hebben de vrijbuiters er wel een heel bijzondere speciale club van gemaakt. Deze keer even geen gymzaal of knutselen, maar met zijn allen spellen doen.

 

Half 7, de leiding was er al helemaal klaar en gekleed in thema. Menno, Bastiaan en Donnie in een jurk met oogschaduw en Sanne, Sara en Elena met snorren en baarden. Toen de kinderen aankwamen vroeg iedereen zich af wat er zou gaan gebeuren. We waren met een enorm gezellige grote goep, zelfs vier nieuwe kindjes. 

Als eerste kwamen verzamelden we met zijn allen, om iedereen een uitleg te geven waarom de leiding er zo raar uitzag en te vertellen wat we die avond allemaal van plan waren. We gingen een omgekeerde wereld club doen! Er werden twee groepen gecreerd. De jongens en de meiden. Maar dan dus omgekeerd. Ieder in een eigen zaal. Eerst de omtovering naar het ander geslacht. Van prinsessen tot dienstmeisjes en van verkeerwachters tot politieagenten. Snorren en baarden schminnken bij de meisjes en natuurlijk een makeupje bij de jongens.

Beide goepen deden dezelfde spellen. In de groepen werden ook nog teams gemaakt. Ieder team mocht een eigen naam verzinnen. We speelden een lettserspel, waarin een half team mocht raden en de andere helft had letters op hun buik een rug. De leiding vertelde een raadsel en het woord wat daar uit kwam,  moesten de kinderen neerzetten. Wielk tem te meeste goede antwoorden heeft in de kortste tijd, wint dit onderdeel!! Bij het tweede spel, moesten de teams een kaartje trekken en aan elkaar uitbeelden wat er op het kaartje stond. Welk team er de meeste goede antwoorden heeft, wint. 

 

Uiteindelijk kwamen we weer met zijn allen bij elkaar om een lekker blauw beschuitje met mmuisjes te eten, TJ heeft namelijk een broertje gekeregen! Het winnende 'meiden' team en het winnende 'jongens' team die heeft gewonnen, kregen nog een extra snoepje. 

 

Neem vooral een kijkje tussen de foto's en tot volgende week!