eerste slide
tweede slide
Senioten update 2

Senioten update 2

19-03-2018

We plaatsen niet elke week iets op Facebook en zeker niet elke keer een stukje in de nieuwsbrief, maar dat wil niet betekenen dat we geen leuke dingen doen. Aangezien we zo een grote groep kinderen hebben, hebben wij onze handen vol aan de kinderen. Doordat we zo afgepeigerd zijn na afloop van de clubs, vergeten we nog wel een iets online te zetten. 

 

Maar zoals eerder gezegd, we doen genoeg leuke dingen met de kids. Zo hebben we een aantal weken geleden Valentijnsdag gevierd. Allerlei spellen die de jongens aan de meiden deden verbinden, maar juist ook tegen elkaar lieten strijden. Dit leverde mooie taferelen op en dit strijd werd op het scherpst van de snede gestreden. 

 

Daarnaast hebben we ook weer een ouderwetse avond in de gymzaal gehad. Ook hierbij was het de jongens tegen de meiden en uiteindelijk bleken de meiden de sterkste van het stel. Er was een parcours uitgezet waarbij het ene team moest zorgen dat een bal in de basket belandde en het andere team zo snel mogelijk de hindernissen moes afleggen. Zowel bij het gooien als bij de hindernissen waren de dames de bovenliggende partij.

 

Als klap op de vuurpijl zijn we afgelopen vrijdag naar de kermis in het Westerpark gegaan. Met volgeladen auto's werd er koers gezet naar het grote festijn. Jaimy was er na haar bevalling voor het eerst weer bij en ze genoot met volle teugen van haar 'kids'. De kids werden getrakteerd op een mooie ronde in De Spin en daarna ging een ieder zijn eigen weg. De leiding waren de enigen die het aandurfden om in de de grootste attractie te gaan. Guus beweerde namelijk dat deze niet over de kop zou gaan, maar de schrijver van dit stuk kan met een misselijk gevoel melden dat dit wel degelijk het geval was.

 

Al met al waren het weer prachtige en gezellige weken. We gaan proberen jullie iets vaker up to date te houden, maar dan moeten de kids ons iets meer rust gunnen ;-).

Liefs,

Bob, Esmé, Jaimy en Rutger