eerste slide
tweede slide
spelbrekers gaan van start in 2019

spelbrekers gaan van start in 2019

07-02-2019

We beginnen bij de eerste club van 2019. Met een beetje fantaseren en snel handelen van de leiding werd de eerste club van 2019 in elkaar gezet. Om het makkelijk te maken zijn we de gymzaal in geweest voor ouderwets Hollandse spelletjes met een twist. Om iedereen een beetje rustig te krijgen beginnen we met een lijnenspel. Daarna kwam de echte creativitieit naar boven bij de leiding. Een combinatie van Steen, Papier & Schaar en hinkelen zorgde voor hilarische tafarelen. Daarna nog een potje trefbal en de club was alweer voorbij. Op naar de volgende club!

inmiddels is het al half Januari en zijn we uitgebuikt van alle feestdagen. De spelbrekers maken zich op voor een fanatiek potje BINGO! Hoe dubieus ook, de hoofdprijs ging naar Jeroen. Asley bedankt voor het opnoemen van de nummers!

 

De 3e club van 2019 werd een heuze Dance-battle tussen, met en om de leiding. De jury bestond uit Rosa, Asley en Babs. Eerst gingen de spelbrekers dansen voor een plek in de finale. Daarna moesten de mannelijke leiding dansen voor hun leven om een aantal spelbrekers terug te laten komen in de wedstrijd. Credits gaan naar Koen en Jeroen, Daan en Marco waren niet op hun best die avond.

Inmiddels is het 4 Februari. De dag van het jaar waar de leiding naar uit heeft gekeken. Met name Koen. Weerman Koen voorspelde op 21 Januari dat het zou gaan sneeuwen op 4 Februari. Het begon veel belovend met een beetje sneeuw in de ochtend, maar dit zette helaas niet door. Dus koen regelde een knutselclub met verf. Iets waar de spelbrekers dol op zijn. Maar niet op papier volgens mij... Dweiltje er over en niemand die het nog ziet!

 

Wij kijken alvast met veel plezier vooruit naar de volgende clubs en wij hopen jullie ook!

 

Dikke knuffel van de leiding,

Rosa, Asley, Jeroen, Koen, Marco & Daan.