eerste slide
tweede slide
Stukje namens de Penningmeester

Stukje namens de Penningmeester

26-02-2019

Lieve jongens en meisjes, ouder(s), verzorger(s),

 

Zoals jullie weten begint elke nieuwsbrief met een stukje van iemand uit ons dagelijks bestuur. Dit keer is het de beurt aan de Penningmeester.

 

De kop is er er alweer af, het jaar is inmiddels twee maanden oud, wat gaat de tijd toch snel. Nog even en de lente staat zelfs weer voor de deur, hebben jullie daar stiekem ook al een beetje zin in?! Met het weer van de afgelopen dagen lijkt het zelfs al een beetje lente, wat een prachtige dagen hebben we al gehad. Hoop dat jullie net zo hebben genoten als ik.

 

Door het mooie weer zou ik het bijna vergeten, ik moet dan ook de komende tijd nog even flink aan de slag, de facturen voor de contributie zijn namelijk nog niet verstuurd. De bedoeling is doorgaans dat deze in februari worden gemaild, meestal hebben we dan een goed beeld van alle inschrijvingen. Zoals gezegd ben ik daar door het mooie weer van afgelopen tijd nog niet aan toegekomen 😉☀. Eerdaags kunnen jullie van mij dus een mailtje 📧 verwachten.

 

Bij Don Bosco staat er de komende tijd weer heel wat op het programma. We hebben binnenkort 🔜 het zwemfestijn, dit jaar in een nieuw jasje: “Don Bosco’s Pool Party”🏊🏻‍♀ en op dezelfde dag voor de Minioren en Puppies is er de “Don Bosco Speel Party” 🏰. Hoor heel graag hoe jullie het hebben ervaren!

Voor de 3 jongste groepen zijn er de jaarfeesten 🎉🎈. Ook hier is de organisatie druk bezig om voor jullie weer een fantastisch leuke dag te organiseren.

 

Een ander leuk evenement is de avond 4-daagse 🎖. Alle kinderen van Zwanenburg en Halfweg kunnen zich weer inschrijven voor een 5 of 10 kilometer. Zelf vind ik dit een van de leukste activiteiten in het jaar. Dit omdat ik het heel speciaal vind, dat we dit gezamenlijk met alle kinderen 👧🏻, papa’s, mama’s, opa’s , oma’s , ooms, tantes, juffen, meesters, vrienden en vriendinnen kunnen doen.

Weer een andere superleuke activiteit is het jaarlijkse zomerkamp ⛺, dit duurt nog wel even maar vergeten jullie je niet in te schrijven?!

 

Naast al deze leuke activiteiten zijn er natuurlijk ook gewoon de wekelijkse clubavonden! Kortom, jullie hoeven je niet te vervelen!!

 

Dan rest mij nu niets anders dan jullie heel veel plezier te wensen de komende weken, maak er samen wat moois van!

 

Groeten van jullie Penningmeester 💰,

Michael Noordenbos