eerste slide
tweede slide
Voorstelling jongste groepen

Voorstelling jongste groepen

23-11-2018

Het was kwart voor 7. De rode loper lag uit bij de gymzaal voor wat een spetterende avond beloofde te worden. Minioren, Puppies en Vrijbuiters waren uitgenodigd voor dit evenement en kwamen in feestelijke kleding binnendruppelen. 
Om 7 uur konden we gaan beginnen. Ruud Parachute en Maartje Taartje waren druk bezig met de auditie van Holland's Got Talent. Maartje was ervan overtuigd dat ze met haar "prachtige" stem wel door zou zijn naar de volgende ronde. Ze besloot daarom vast haar koffer in te pakken voor een reisje naar Amerika. 
Ondertussen kreeg Ruud het belletje van de jury dat ze nog nooit zo'n verschrikkelijke zangstem hadden gehoord. Ze was helemaal niet door naar de volgende ronde! Ohjee..... hoe moesten de kinderen en Ruud dit nou aan Maartje vertellen?

 

De kinderen besloten samen met Ruud haar het idee te geven dat ze wel door was. Alleen daar was jullie hulp voor nodig. Wij moesten haar het gevoel geven dat ze door naar de volgende ronde was en een superster zou worden. Ruud had fotografen nodig, kinderen die handtekeningen wilden, kinderen die deden alsof ze flauwvielen en natuurlijk veel jucihende kinderen!

Maartje trapte er volledig in en dacht dat ze door was naar de volgende ronde. Dit vonden Ruud en de kinderen toch wel een beetje zielig en ze besloten haar te vertellen dat het niet echt waar was. Maartje was blij met deze eerlijkheid en had het goede idee om dan samen een disco te vieren, omdat dansen wat meer haar ding is dan zingen. De kinderen deden hier graag aan mee!

 

De kinderdisco barstte uit zijn voegen met bekenden klassiekers als: Chi Chi Wa en de Snollebollekes. Er werden verschillende dansspelletjes gedaan, wat een feest was dit! 

We sloten de avond af met wat te drinken en een lekker zakje chips. Ruud Parachute en Maartje Staartje vonden het ontzettend leuk met jullie en wij als leiding hebben ook genoten van jullie enthousiasme en dansmoves.


Bedankt Minioren, Puppies en Vrijbuiters!