eerste slide
tweede slide
Voorzitter aan het woord

Voorzitter aan het woord

07-10-2019

Hallo allemaal….

 

We zitten alweer bijna een maand in het nieuwe seizoen en langzaamaan, stromen alle clubs weer vol. Naast heel veel bekende gezichten zijn er dit jaar ook weer veel nieuwe gezichten. Goed om te zien dat zoveel kinderen elk jaar Don Bosco weer weten te vinden. Maar niet alleen veel nieuwe gezichten bij ‘onze’ kinderen, er is dit ook jaar ook weer nieuwe leiding bijgekomen. Mooi om te zien, dat mensen zich graag voor ons vereniging in willen zetten.

 

Dat viel mij ook weer op tijdens onze Burendag. Het weer was natuurlijk dramatisch en helaas kon de fietstocht niet doorgaan, maar tijdens de BBQ was ons clubhuis goed vol. Er zijn ook een aantal van onze nieuwe buren komen kijken, dus een beter visitekaartje dan deze geslaagde dag, konden wij ons niet wensen.

 

Dit seizoen wordt alweer ons 64e (de tijd vliegt echt voorbij) en net als de voorgaande 63, gaan wij er weer alles aan doen, om er een onvergetelijk seizoen van te maken. Met natuurlijk elke week de clubs maar ook weer leuke evenementen. Wij hebben er allemaal weer ontzettend veel zin in.

 

Nog wel een huishoudelijke mededeling; mocht u uw kind nog niet ingeschreven hebben, doe dat dan graag alsnog zo snel mogelijk. Dit kan gewoon via de website van Don Bosco (www.don-bosco.nl).

 

Groet,

 

Edwin Hagemeijer