eerste slide
tweede slide
Clubavonden tot en met 31 maart opgeschort

Clubavonden tot en met 31 maart opgeschort

14-03-2020

Beste Don Bosco kinderen, ouders, leiding en vrijwilligers,

 

Op 12 maart jongstleden heeft ons kabinet, maatregelen aangekondigd met betrekking tot het Corona virus (Covid-19). Wij hebben toen besloten om de “speelparty” en de “poolparty” af te zeggen, maar de Clubavonden door te laten gaan.

 

Echter door de ontwikkelingen van de laatste paar dagen, heeft het bestuur van Don Bosco nu besloten om ook de Clubavonden tot en met 31 maart op te schorten en het clubhuis tot die tijd gesloten te houden voor alle activiteiten.

 

Wij hebben dit besluit met pijn ons Don Bosco hart genomen, maar de gezondheid van de kinderen, ouders en leiding gaat voor alles. Wij vinden daarnaast dat wij de maatschappelijke verplichting hebben, om alles te doen om verdere verspreiding van het Corona virus te beperken.

 

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en wij houden jullie op de hoogte zodra wij weer verder gaan met onze activiteiten.

 

Wij begrijpen dat dit een ingrijpende beslissing is, maar volgens ons is het op dit moment, de enige juiste beslissing die gemaakt kan worden. Wij hopen op u begrip in deze.

 

Namens het bestuur van Don Bosco Halfweg-Zwanenburg,

 

 

Edwin Hagemeijer

Voorzitter