eerste slide
tweede slide
Corona Update Don Bosco | Houd nog even vol!

Corona Update Don Bosco | Houd nog even vol!

15-03-2021

Beste ouders, verzorgers en natuurlijk leden van Don Bosco,

 

Vandaag is het exact 3 maanden geleden dat wij onze deuren opnieuw moesten sluiten. Een verschrikkelijke mijlpaal die waarschijnlijk niemand van ons had zien aankomen. Het voelt terecht als een eeuwigheid geleden dat we elkaar zagen en nog veel belangrijker: plezier met elkaar maakte.

 

Toch hebben wij ons er samen fantastisch doorheen geslagen de afgelopen periode. Week in week uit heeft onze leiding haar uiterste best gedaan om door middel van originele en creatieve ‘online clubs’ toch onze Don Bosco harten sneller te laten kloppen. Jullie, als ouders en kinderen, maakten deze clubs door de hoge opkomst steeds de moeite waard.

 

We kunnen het echter niet ontkennen. Ook wij snakken naar de dag dat we jullie allemaal weer in het echt mogen zien, geintjes mogen maken en dat jullie natuurlijk weer mogen spelen met al je vriendjes en vriendinnetjes bij elkaar. Deze dag komt absoluut dichterbij, maar helaas is het nog niet zo ver. Houd nog even vol!

 

Achter de schermen zijn de vrijwilligers van Don Bosco druk bezig met maken van afwegingen, het smeden van plannen en het nalopen van het protocol als we straks hopelijk weer open mogen. Een concreet voorbeeld hiervan is de naderende omschakeling naar zomertijd en dus ’s avonds langer licht. In combinatie met ‘lekker weer’ zouden wij bijvoorbeeld buiten clubs kunnen gaan organiseren. Hoe we dit precies kunnen en willen doen is nog even de vraag, maar wij houden jullie hiervan op de hoogte. De Oudsten en de Middenmoten zijn hier de afgelopen weken al lekker mee aan de slag gegaan, maar voor de jongsten groepen (Minioren, Puppies, Vrijbuiters en Spelbrekers) vinden wij licht en goed weer van essentieel belang voor een buitenclub.

 

Onze nieuwsbrieven en website zijn de enige juiste raadgever dus houd deze goed in de gaten voor eventuele updates. Onthoud vooral goed: Don Bosco komt terug! Maar dan nog frisser, creatiever, sterker en ondeugender!

 

Met een inspirerende groet,

 

Het bestuur
Don Bosco Halfweg-Zwanenburg