eerste slide
tweede slide
Covid-19 Update

Covid-19 Update

01-04-2020

Beste Don Bosco kinderen, ouders, leiding en vrijwilligers,

 

Afgelopen dinsdag 31 maart 2020, heeft het kabinet besloten, de maatregelen met betrekking tot het Corona virus (Covid-19) tot 28 april 2020 te verlengen. Wat er na de 28e april gaat gebeuren wordt op 21 april 2020 bekend. De huidige tijdspanne van de maatregelen raakt ook de activiteiten van Don Bosco.

 

Clubavonden en overige activiteiten:

Het besluit van gisteren en het al eerder aangekondigde verbod op bijeenkomsten tot 1 juni 2020, heeft ons doen besluiten, het seizoen van Don Bosco te stoppen. Dit betekent dat zowel de clubavonden als de overige activiteiten niet doorgaan. Aan overige activiteiten kunt u denken aan de Jaarfeesten, “Oudste Evenement” en de Avond Vierdaagse. Uiteraard proberen wij deze activiteiten in het nieuwe seizoen alsnog een plek in de agenda te geven.

 

Kamp 2020:

Een uitzondering op ons besluit, maken we voor Kamp. Kamp valt onder de evenementen met een vergunningsplicht en deze evenementen zijn tot 1 juni 2020 verboden. Het besluit over verlenging van deze maatregel wordt in mei verwacht. Dat is dan ook het moment dat wij een besluit zullen nemen over het wel of niet doorgaan van Kamp. Wij begrijpen dat deze onzekerheid over Kamp heel vervelend is, maar wij willen de tijd die wij hebben voor deze beslissing optimaal benutten.

 

De inschrijving voor Kamp blijft voorlopig open, schrijf uw kind daarom wel gewoon in. Wij hebben een inschatting nodig hoeveel kinderen mee willen gaan op Kamp, vandaar ons verzoek om uw kind gewoon in te schrijven. In schrijven kan via deze link. Bij afgelasting van Kamp betaalt u uiteraard geen bijdrage.

 

Samenvattend:

  • Het seizoen van Don Bosco is, met de beslissing van het kabinet, bij deze ten einde gekomen.
  • Alle activiteiten georganiseerd door Don Bosco gaan niet door (met uitzondering van Kamp).
  • Over het wel of niet doorgaan van Kamp, beslissen wij op een later moment (verwachting is mei).

 

Voor iedereen is deze tijd uitermate moeilijk en vervelend, maar de veiligheid en gezondheid van ons ieder staat voorop. Volgend jaar vieren wij ons 65-jarig bestaan, laten we er dan maar een extra groot feest seizoen van maken. Voor nu, denk aan elkaar en tot snel.

 

Namens het bestuur van Don Bosco Halfweg-Zwanenburg,

 

Edwin Hagemeijer

Voorzitter