eerste slide
tweede slide
De Don Boscolympische Spelen 2021!

De Don Boscolympische Spelen 2021!

17-05-2021

Schrijf je nu in voor de Don Boscolympische Spelen van 2021!

 

De Olympische Zomer Spelen hebben even op zich laten wachten, maar dit jaar is het dan eindelijk zo ver. Ook Don Bosco Halfweg is benaderd om haar beste atleten aan een sportdag van de hoogste orde te onderwerpen. De Don Boscolympische spelen van 2021 zijn een feit!

 

Om dit ‘Corona’ seizoen met een brede glimlach te beëindigen organiseert Don Bosco Halfweg op 5 juni een sportdag op het terrein van de Speeltuin in Zwanenburg. Voor de kinderen zijn 10 spectaculaire onderdelen uitgewerkt en dit alles is uiteraard geheel op Corona verantwoorde wijze. Inschrijven is in verband met de organisatie dan ook verplicht en kan heel makkelijk op onze website ( www.don-bosco.nl/extra/sportdag-5-juni). Het thema van de sportdag is de Olympische Spelen. Je kunt je tot zondag 30 mei inschrijven. De maandag daarna worden de teams/ kleuren bekend gemaakt. Het zou natuurlijk leuk zijn als iedereen probeert zoveel mogelijk in zijn teamkleur te komen!

 

Van 10:30 tot 13:00 zijn de Minioren, Puppies, en Vrijbuiters aan de beurt op zich van hun sportieve kant te laten zien. Later volgt een schema voor het brengen van de kinderen.

 

Van 13:30 tot en met 16:00 mogen de Spelbrekers, Middenmoten en Oudsten de ware atleet in zichzelf ontketenen. Deze groep zien wij het liefst zelfstandig naar de speeltuin komen.

 

Nog even een kleine samenvatting voor op de koelkast:

 

Wat:             Sportdag Don Bosco “De Don Boscolympische spelen 2021”
Wanneer:   Zaterdag 5 juni
Hoelaat:     Minioren, Puppies en Vrijbuiters = 10:30 tot 13:00
                      Spelbrekers, Middenmoten Oudsten = 13:30 tot 16:00

Hoe?:           Inschrijven kan op onze website via deze link: www.don-bosco.nl/extra/sportdag-5-juni/

 

*Aan dit evenement zijn GEEN extra kosten verbonden.
**Let op: Voor beide dagdelen geldt dat je met een goed gevulde maag naar de Speeltuin moet komen.
***Neem ook een rugtasje met een handdoek en schone kleding mee. Hopelijk wordt het mooi weer