eerste slide
tweede slide
De Minioren vieren Valentijn

De Minioren vieren Valentijn

14-02-2020

Het is 14 februari, Valentijn, de dag van de liefde. Ook bij de minioren vieren we de dag van de liefde. Afgelopen club hebben de minioren Valentijns harten gemaakt voor hun grote liefdes of voor hun beste vriendjes… Met Valentijn vieren we immers ook de vriendschap. Na een korte uitleg gingen jullie al snel aan de gang. Rijgen, kleien en vervolgens met de gravity spuit aan de gang. We kunnen met alle leiding trots zijn op jullie Valentijn toffees en hopen dat jullie iemand hebben kunnen verrassen.

 

Daarnaast hebben we ook een aantal spelletjes gedaan, geheel in het teken van Valentijn. Zo begonnen we de avond met een spelletje ‘drie is teveel’ waarbij je een tweetal vormde met je vriendje of vriendinnetje. Inmiddels een erg bekend spelletje bij de minioren. Jullie worden hier dan ook steeds fanatieker in.

 

Een ander spel waar jullie super fanatiek in waren was het spelletje ‘snoepveter eten’ en dan natuurlijk zonder handen. Jullie hebben jullie leiding verbaasd! Na een avond vol spelletjes met o.a. knuffeltikkertje, een ballonenrace en blind voeren was het helaas al weer tijd om naar huis te gaan.

 

Ondanks de voorjaarsvakantie gaat de club van aankomende vrijdag gewoon door. En als je het leuk vind, kom dan gerust verkleed. We gaan er een echt carnavalsfeestje van maken.

 

Groetjes,

 

De Miniorenleiding