eerste slide
tweede slide
De Puppies en de donkere dagen voor Kerst

De Puppies en de donkere dagen voor Kerst

06-12-2020

De afgelopen weken bij Don Bosco waren wat mij betreft nogal een periode van extremen. Zo’n 5 weken geleden, net nadat we de super enge Halloween club gehad hadden, waren we genoodzaakt om met het nieuws naar buiten te komen dat we wegens de toenemende coronabesmettingen helaas de boel dicht moesten gooien bij Don Bosco. Na enige tijd van berouw hebben we gelukkig bij de Puppies onze schouders er onder kunnen zetten en 2 onvergetelijke online-clubs georganiseerd. Waar ik mij in de eerste instantie enorm over verbaasde is hoeveel jongens en meiden er via het programma Zoom bij deze 2 online-clubs konden zijn. Vervolgens besefte ik dat dit in deze nieuwe tijd helemaal niet gek is dat je 45 kinderen van 7 en 8 jaar plezier kan laten hebben live via het internet, of misschien toch wel een beetje?? De eerste online-club werd een te gekke bingo georganiseerd waar er mega veel en leuk prijzen te winnen vielen. De tweede online club was de knotsgekke denk&doe-partyy, dit was een soort van competitie waar veel onderdelen in voor kwamen. Leuke knutsels, interessante vragen en grappige opdrachten. Je moest bijvoorbeeld je vader/moeder/broertje/zusje helemaal inpakken in wc-papier als een echte mummie en zoveel mogelijk sokken aan trekken binnen korte tijd.

 

Deze twee clubs waren toch wel een beetje gekkig en wat mij betreft wilde ik jullie zo snel mogelijk weer bij Don Bosco zien, gelukkig duurde dat niet lang! Aan het einde van de tweede online club hadden we namelijk het spetterende nieuws dat we vanaf die week erna weer gewoon club konden geven in het gebouw! We hebben toen al een klein voorproefje gehad van wat er de week erna komen zou, de goed heilig man natuurlijk! Als een echte verrassing kwam hij gelukkig weer een kijkje nemen bij de Puppies of er nog stoute kinderen rondliepen. Gelukkig zijn onze Pups goed getraind en was er voor iedereen een cadeautje. Ook voor Jade, die de aankomende maanden weer lekker de was kan doen voor haar moeder.

 

In 2020 hebben we helaas nog maar 2 clubs om lekker te springen, spelen en gek te doen. Aan het begin van dit jaar begon ik met een de kop “De Puppies gaan voor goud in 2020”, niks is minder waar gebleken. Met een groep van gemiddeld 45 kids hebben we enorm veel leuke en nieuwe momenten meegemaakt in 2020, hopelijk kunnen we deze trend voortzetten in 2021 en hopelijk kunnen dan zelfs weer op kamp!!!!

 

We zien jullie donderdag weer lieve Puppies!

 

 

Groetjes,

 

Menno, Nina, Melissa, Maarten, Shanty, Eline, Michelle & Matthijs