eerste slide
tweede slide
De Puppies gaan op kamp!

De Puppies gaan op kamp!

06-03-2020

Terwijl ik dit stuk aan het schrijven ben, ben ik nog steeds een beetje aan het bijkomen van het geweld dat de Puppies gisteravond tijdens de kampclub hebben gegeven. Hierover later meer.

 

Eerst blikken we namelijk even terug op de afgelopen clubs die elke week op donderdag voor jullie klaar staan! We hebben weer veel mee gemaakt de afgelopen tijd, zo zijn er weer een hoop mooie dingen geknutseld. Neem bijvoorbeeld het zelfgemaakte krasbord, waar op elk van jullie knutsels wel een hele fles verf ging. Of de vis die we vorige week met Silvio geknutseld hebben.

 

Naast al dat geknutsel hebben we in de tussentijd ook nog de Valentijns special gehad, deze club stond volledig in het teken van liefde en ook vriendschap natuurlijk. Er werden mooie knutsels gemaakt met hartjes en in koppeltjes leuke opdrachten uitgevoerd. Daarnaast werden er vragen gesteld over of iemand wel eens verliefd is geweest, Tycho vertelde mij met een glimlach van oor tot oor dat hij dat nog nooit is geweest, zou de moeder van Tycho dit nog even kunnen verifiëren? Ik geloof er niks van namelijk!

 

Dan gisteravond, deze week stond de kampclub op het programma. Met Don Bosco gaan we elk jaar aan het begin van de zomervakantie met de hele vereniging op kamp en dit jaar naar Nunspeet. Aangezien de inschrijvingen geopend zijn vorige week en er bij de Puppies best veel eerste jaars zitten, leek het ons enorm leuk om eens te laten zien hoe een gemiddelde dag op het kampterrein eruit ziet. Zo werd er in de gymzaal het spel 10 tellen in de jungle gespeeld, in de leiderskamer een zoektocht naar letters met zaklampen uitgezet en in de rest van het gebouw werd het traditionele bosjassen gespeeld. De kampclub hebben we afgesloten zoals we dat elke dag op kamp ook doen, gezellig met ze alle een kopje thee en ontbijtkoekje nuttigen. Naast speciale spelletjes die we altijd doen op kamp, mogen jullie ook altijd dingetjes van ons doen die thuis misschien niet mogen, maar dat blijft tussen ons. Hopelijk zijn de twijfelaars gister over gehaald om mee te gaan op kamp, want het beloofd weer een spektakel te worden. Heeft u hier nu vragen over of wilt u gewoon is weten hoe het eraan toe gaat op het kampterrein, geneer u dan niet om deze vragen neer te leggen bij ons.

 

Tenslotte hebben we nog het weekend van 14 en 15 maart, volgend weekend dus. In dit weekend wordt er voor de kids die een diploma hebben een poolparty georganiseerd op zondag 15 maart en de kinderen die helaas nog geen diploma hebben een speelparty op zaterdag. Zorg ervoor dat je bent ingeschreven voor deze evenementen!

 

Puppies, ik hoop dat jullie het nog heeeeeel leuk vinden bij Don Bosco en dat jullie allemaal met ons mee gaan op kamp!

 

Tot volgende week!

 

Liefs,

 

Nina, Melissa, Menno, Eline, Lucy, Silvio en Matthijs