eerste slide
tweede slide
De Puppies gaan voor goud in 2020!

De Puppies gaan voor goud in 2020!

26-01-2020

 

9 januari 2020, de dag dat de Puppies eindelijk weer mochten beginnen bij Don Bosco in het nieuwe jaar. De dag waaruit bleek dat de Puppies geen 100%, maar 1000% gaan geven tijdens de clubs in 2020, iets waar wij als leiding alleen maar blij van kunnen worden.

 

Dan is het zover, op 9 januari 2020 slaat de klok 18:45, 55 kids zitten met smart te wachten op wat er gaat gebeuren deze avond. Deze avond stond volledig in het teken van collega dieren van de Puppies. In de gymzaal werd er een konijnenparcours gedaan wat afgelegd moest worden met een heerlijke wortel in de mond, het gerucht gaat dat Tycho nog steeds staat te wachten op één van de lianen waarmee hij naar de overkant kon slingeren (zie foto’s http://www.don-bosco.nl/album/de-puppies-gaan-voor-goud-in-2020). Gelijktijdig maakte de andere helft van de groep een super mooie vlinder waarmee zij zelf door een grote vlindertuin kunnen vliegen. Het ruime uur was weer omgevlogen en het werd tijd om papa en/of mama maar weer eens op te gaan zoeken, tot volgende week!

 

De volgende week knutselde we wederom iets wat met dieren te maken had, namelijk super leuke kattenmaskers. Daarnaast werd er in de gymzaal spannende competitie opgezet wat iets weg had van Expeditie Robinson, jullie werden getest op intelligentie, kracht en uithoudingsvermogen. Door deze test goed uit te voeren konden er punten worden verdiend en uiteindelijk degene met de meeste punten nam de wisselbokaal mee naar huis.

 

Afgelopen donderdag was een hele sportieve club georganiseerd, deze week werden namelijk de Olympische Winterspelen gehouden bij Don Bosco. Met groepen van 7 kinderen werd elk onderdeel afgegaan, zo deden we curling, airhockey met ijsklontjes en sneeuwpopje prik in het gebouwtje en in de gymzaal was er ruimte gemaakt om een super grote iglo/fort te bouwen.

 

Volgens de grote planning staan er nog veeeeel meer van dit soort leuke clubs op jullie te wachten in 2020, hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in als ons!

 

Liefs jullie gekke leiding,

Silvio, Lucy, Eline, Nina, Menno, Melissa & Matthijs