eerste slide
tweede slide
De Vrijbuiters hangen de slingers op!

De Vrijbuiters hangen de slingers op!

24-09-2019

Het is alweer de tweede club avond en de vrijbuiters hebben er ongelofelijk veel zin in, en met hun de leiding natuurlijk ook. Het is misschien een beetje vroeg maar de feestdagen komen er alweer aan.

 

De kinderen kregen een uitleg en gingen lekker aan de slag. Van de leiding kregen ze strookjes van allerlei verschillende kleuren , voor de rest moesten ze hun creativiteit  de vrije loop te laten. De ene maakte hartjes en de andere had er een met verschillende kleurtjes. Sommige maakte zelf ook leuke orginele patroontjes. Wat een kunstwerken! De kids gingen razend snel, en dus moest de leiding helpen met het bijknippen van de strookjes. Zonder dat we het wisten was de knutsel omgetoverd tot een heuze wedstrijd vsn wie de langste slinger kon maken.

 

Toen de kinderen klaar waren heeft de leiding alles aan elkaar geniet, maar dit bleek een beetje een rommelige en lastige klus. Dit omdat de slinger steeds los raakte en weer vast moest . Toen de slinger eindelijk aan elkaar gemaakt was gingen de leiding en de kinderen naar buiten om de slinger te meten een heel gedoe want de slinger was mega lang en kon ieder moment uit elkaar vallen. En ja uiteindelijk was het gelukt de slinger was helemaal uitgerekt en was gewoon 26 meter lang WOW ! Na het meten van de slinger hebben de kinderen de leiding geholpen om de slinger op te hangen in het club huis en waren daarna nog in voor een lekker potje 3 is te veel.

 

De foto's van dit spektakel vind je hier.

 

Graag tot volgende week, dan is de andere groep aan de beurt!

 

Groetjes,

Donnie & De Vrijbuitersleiding