eerste slide
tweede slide
Goed begin van het nieuwe jaar voor de Spelbrekers

Goed begin van het nieuwe jaar voor de Spelbrekers

22-01-2020

We beginnen bij de eerst club van het nieuwe jaar en dat was op 6 Januari. Om het jaar rustig te beginnen begonnen de spelbrekers met een quiz. Niet zomaar een quiz! Een quiz over de leiding. Is even kijken of jullie allemaal goed opgelet hebben het afgelopen halfjaar... Het viel ons wel een beetje tegen hoeveel jullie over ons wisten en dat doet ook wel een beetje pijn. Voor de winnaar was er een lekkere zak snoep als prijs. 

De week daarna was het spelletjes avond in de gymzaal. We begonnen met een spelletje steen, papier, schaar. We hadden een beetje geknutseld aan het spelletje waardoor er een heuze strijd losbarst tussen twee teams. Na een enerverend gelijkspel gingen we trefballen. Ook aan dit spel is een nieuwe twist gegeven en het werd al snel duidelijk dat de rest van het avondprogramma de prullenbak in kon, want iedereen wilde elke keer een nieuw potje trefbal spelen!

  

Inmiddels zijn we beland bij de 3e club in 2020. Zoals ieder jaar hopen we weer op een laagje sneeuw zodat de befaamde sneeuwclub van Koen door kan gaan. Nu zag het er niet naar uit de er de komende weken sneeuw aan komt, dus hebben we besloten het alsnog te doen maar zonder sneeuw! Ook zonder sneeuw kan je een prima sneeuwclub draaien en dat hebben de Spelbrekers bewezen. Om het vuurtje voor de marshmallows even op te laten warmen gingen de kinderen eerst aan de chocolade melk met slagroom en ondertussen werd er nog wat uitgedeeld, want er waren 2 jarigen spelbrekers. Gefeliciteerd nog! Toen het vuurtje eindelijk warm was konden we marshmallows gaan roosteren. Toen jullie eindelijk je mond dicht hielden door de plakkerige spekjes was het alweer tijd om naar huis te gaan... 

  

Groetjes van de spelbrekers leiding!