eerste slide
tweede slide
Goed begin voor de Senioten

Goed begin voor de Senioten

26-01-2020

De eerste club van het jaar zaten de meeste senioten nog in vakantiemodus en daarom waren alleen Barry, Roos en Max op club. Wat doe je als je maar 3 kids hebt? Dan ga je op pad!
We zijn ons geluk gaan beproeven bij Gamestate in Amsterdam Zuid-oost. Dit is een grote gamehal waar je met spelletjes tokens kunt verdienen. Met deze tokens kan je dan weer prijzen kopen. 

Gewapend met een speelkaart gingen ze op jacht naar tokens! Van basketbal tot airhockey en van het nerveschietspel tot aan ring werpen alles werd gespeeld om zoveel mogelijk tokens te verdienen. Aan het einde van de avond hadden we in totaal 2000 tokens. De prijs die we voor ogen hadden was de voetbal tafel maar helaas we kwamen 240 punten te kort. Lize bleek connecties te hebben en lulde er met gemak 240 punten bij. Hoppa het tafelvoetbalspel ging mee naar huis!
Nog even naar restaurant de goud gele bogen waar Stijn volgens Roos beter een salade had kunnen nemen en daarna naar huis.

De week daarna was het tijd voor het grote Sinterkerstennieuw spel. Iedereen had 3 cadeautjes meegenomen die de moeite waard waren om voor te strijden. Zo hadden we bijvoorbeeld een make-up spiegel, douchegel, een anti-stress muismat en een Mcdonalds cadeau bon(ja deze bestaat echt!).
Het spel duurt 3 rondes van elk 20 minuten. In de eerste twee rondes zaten ook opdrachten verwerkt. Zo moest je bijvoorbeeld BN’ers omschrijven en spekkies proppen. Het zal niemand verbazen als we vertellen dan Bob het spekkies proppen gewonnen heeft. Hij kreeg het voor elkaar om 23 spekkies naar binnen te proppen. Guus en Jaimy stonden op een gedeelde 2de plaats met 20 spekkies, gevold door Patric op nummer 3 met 16 stuks.
De eerste 2 rondes speel je met de cadeautjes ingepakt en voordat de derde ronde begint pak je alle cadeautjes uit. Dan kan de strijd echt beginnen. Na 20 minuten gaat een wekker en de cadeautjes die dan voor je liggen heb je gewonnen. Maarten en Lize waren het meest blij maar iedereen ging tevreden naar huis.

Afgelopen week viel de opkomst weer een beetje tegen en hadden we maar drie kids. Wat doen we dan? Juist dan ga je weer op pad! Dit keer trakteerde Bob omdat hij de afgelopen 5 weken afwezig geweest was. Samen met Maarten, Patric en Elise stond er een Escape room op het programma. Er moest een moord opgelost worden en hier hadden we een uur de tijd voor. We kwamen wat moeilijk op gang maar waren daarna echt op dreef. We kunnen natuurlijk niet te veel verklappen maar we hebben de moord opgelost binnen de tijd. We hadden zelfs nog 5 minuten en 33 seconde over!

Ondanks dat we dit seizoen maar 8 senioten hebben genieten we elke week!

Liefs,

Bob, Jaimy, Lize en Stijn.