eerste slide
tweede slide
Goed nieuws! Wij gaan weer (deels) club geven!

Goed nieuws! Wij gaan weer (deels) club geven!

18-11-2020

Naar aanleiding van de persconferentie gisteravond is gebleken dat het weer iets beter gaat met het virus in Nederland. Gelukkig maar! Wat voor ons dubbel zo leuk nieuws is, is het feit dat de extra maatregelen van de afgelopen twee weken weer ingetrokken gaan worden. Kortom, Don Bosco gaat ook weer terug naar de situatie van twee weken geleden! Dit betekent dat de Minioren, Puppies, Vrijbuiters en Spelbrekers vanaf volgende week (maandag 23 november) gewoon weer club hebben! LET OP: Deze week zijn dus nog even geen fysieke clubs.

 

Voor de Middenmoten en Oudsten geldt dat de leiding zelf met de kinderen in contact blijft over het hervatten van de fysieke clubs. In verband met de leeftijdscategorie en bijbehorende maatregelen boordelen wij deze groepen en de clubs strenger.

 

Verder is het belangrijk om te vermelden dat onze leiding, net als voor de onderbreking, de maatregelen zo nauwkeurig mogelijk naleeft. In het clubgebouw wordt ruim voldoende geventileerd, desinfectiemiddelen zijn er in overvloed, de leiding bewaard zo veel mogelijk afstand van elkaar en programma’s en groepen worden aangepast aan de hand van de maatregelen.

 

Wij zien jullie met heel veel genoegen graag volgende week terug in Villa Bosco!

 

Met vriendelijke groet,
Het bestuur