eerste slide
tweede slide
IJSPRET CLUB

IJSPRET CLUB

28-05-2019

Het was afgelopen week weer wat lekkerder weer. Een perfecte timing voor een leuke club in combinatie met IJSPRET. De hele club stond in het teken van punten verdienen voor een leuke prijs die mogelijk werd gemaakt door IJSPRET.


We begonnen de club met wat vragen over (Italiaans) ijs. Zoals alle oudsten nu weten komt het van origine uit China, was de eerste ijssalon geopend in Frankrijk en zitten er meer calorieën in een Magnum dan in een saussijzenbroodje. Per goed antwoord kon je een punt verdienen.

 

Na de Quiz werden de groepjes op pad gestuurd om de leukste selfie te maken met een IJSPRET-sticker. Zie hier de resultaten. Na het nemen van meerdere foto’s per groep kon iedereen naar IJSPRET komen voor de prijsuitreiking. Uiteindelijk won het groepje van Lotte, Noa en Janne!


De Prijs: 2 overheerlijke bolletje naar keuze bij IJSPRET!! Niet getreurd er was ook een verliezers prijs voor de rest, die mochten 1 bolletje uitkiezen.


Het was weer mega gezellig en top geregeld bij IJSPRET.

 

Helaas naderen we alweer de laatste clubs van het seizoen, maar kunnen we ook snel weer uitkijken naar KAMP!!

 

Groetjes de oudste Leiding

Lize, Bob, Jaimy & Rick

 

P.S.: We hebben ons de afgelopen weken ook vermaakt met Sing Star en Just Dance en we hebben Esmeé (oud leidster van vorige jaar) haar verjaardag gevierd. Hier vind je nog wat foto's.