eerste slide
tweede slide
Middenmoten clubs in vogelvlucht

Middenmoten clubs in vogelvlucht

07-03-2020

 

We begonnen met een meidenclub. Eerst werden jullie voorzien van een heerlijk masker en was het tijd om 15 minuten heel stil te zijn, dat kunnen jullie namelijk hartstikke goed. Na dit heerlijk wellness gevoel verdeelde wij de groep in tweeën,  Het ene deel werd opgemaakt en kreeg een kleurtje op zijn nagels en de andere groep kwamen langs bij massage salon: De Geurende Tenenkaas. Jullie werden getrakteerd op een heerlijke voetmassage. Er kwamen hier verschilende maten, vormen en schimmels voorbij. Justin vond het grappig om 1 teennagel blauw te lakken. Liv vond de voetmassage zo lekker dat ze in slaap viel en achterover van de bank af kukelde en ook Mats kwam nog even langs om zijn reusachtige voeten te laten masseren. Het schijnt dat de schansspring federatie na het zien van de foto's van Mats zijn voeten, op 1 januari 2021 de openings wedstrijden van het schansspring seizoen wil gaan springen op Mats zijn wreef. 

Ook hebben wij natuurlijk valentijn gevierd met jullie. Dit gingen we doen in tweetallen. Bij het 1e spel was het de bedoeling dat de ene van het tweetal geblindoekt de andere ging zoeken doormiddel van het roepen van symbolen zoals bijv. een hartje. Normaal schreeuwen jullie de boel bij elkaar maar dit keer bleef het een stuk stiller. Op deze valentijns club kwamen wij er ook achter dat sommige van jullie toch niet goed aan hun uiterlijk werken. Weer stinkende kinderen en gasten zonder gel in hun haar. Nadat we iedereen ervan overtuigd hadden dat jullie toch echt wat representatiever voor de dag moesten komen om ooit aan een man of vrouw te komen. Na deze wijze les werd het tijd voor steen papier steen en papier schaar papier en schaar steen schaar. Jullie moesten door hoepels heen springen en als jullie elkaar tegen kwamen, speelde jullie het spel steen papier schaar. Tim die voornamelijk van zijn schilpad houdt had 2 sprong technieken, eerst met zijn armen wijdt en als hij won dan gingen de armen naast het lichaam. Zo kwam hij steeds als winnaar uit de strijd en ging hij er vandoor met zijn valentijn, en een diner voor 2.

De week erna hadden jullie gelukkig allemaal goed naar ons gelusiterd en kwamen jullie fris ruikend en met gel in het haar, keurig Frank en Justin, naar club. Want we gingen vandaag thuisbesorgd.nl spelen op club. Jullie kregen allemaal verschillende bestellingen, het was de bedoeling om deze bestellingen zo snel mogelijk klaar te maken en te bezorgen op het juiste adres. De eerste bestelling waren druiven zonder schilletje. Snel werden deze met de hand of met de mond bereid en bezorgt op het juiste adres. De volgende opdracht wa het berzorgen van een pizza. Geen gewone pizza maar 1 die voorgekauwd was en nog bevroren ook. De reactie van het eten en bezorgen waren wat uit een lopend van top naar wat een goor eten en een wat een slechte bezorging. Lieke, Lois en Mylou kregen een goeie recensie voor hun bezorging. Nadat Jullie de heerlijke pizza's hadden voorgekauwd moesten jullie ook nog gekleurde hagels sorteren en bezorgen en er was zelfs een groep die ook nog een 4de keer kon bezorgen en die moesten daarvoor wel een pond spruiten voorkauwen. De snelheid waarmee Giel, Luwe en Jurre alles deden maakte hun tot winnaar van deze thuisbezorgd club avond. 

Ook hebben we zowel een leuke als mindere leuke mededeling. Dyon heeft een nieuwe baan en zal per 1 april beginnen als 2de kamer lid op het Begijnhof in Den Haag. Hierdoor zal hij minder in het club gebouw te zien zijn net zoals voorgaande jaren. 

We hopen jullie ook de volgende clubs weer te zien en nog  ding vergeet je niet in te schrijven voor DON BOSCO KAMP.

Groet jullie leiding
Ilona Floor Dyon Sven en Robin