eerste slide
tweede slide
Minioren proeven van kamp

Minioren proeven van kamp

27-03-2022

Met inmiddels zo’n 24 Minioren zijn we naast een hele leuke en gezellige, ook nog een grote groep aan het worden. Helaas zijn we al een eind op weg van het Don Bosco seizoen. Jammer…… maar wat wij van de leiding ons ook beseffen, is dat het kamp dus ook steeds dichter bij komt. We zijn dan ook al in volle gang bezig met de voorbereidingen voor het Don Bosco kamp van 2022! Wij hebben hier nu al ontzettend veel zin in en wij hopen jullie ook.

Het echte kampgevoel begon afgelopen vrijdag, gewoon in ons eigen vertrouwde clubgebouw in Halfweg. Terwijl de papa’s en mama’s wat informatie kregen over dit kamp, hebben wij voor jullie een kampdag nagebootst. We hebben een voorproefje kunnen krijgen van 3 dagen kampplezier, maar dan in slecht één uurtje. We begonnen deze avond met wat leuke kaartspelletjes. Zo deden we het spelletje open of dicht, waarbij team open de verspreide kaarten zoveel mogelijk probeerde open te leggen en je raadt het al, team dicht juist weer dicht. Dit leverde een mooi schouwspel voor de leiding, waarin er ook nog een beetje werd valsgespeeld, want wat zijn jullie slim. Gevolgd door een spelletje kaartestafette. “Wat is estafette meester?????” Jeetje wat waren jullie fanatiek!!!!

 

                

 

Vervolgens hebben we een snoepketting gemaakt. Ennnnn voor het eten wordt er altijd gebikt. Dus moesten we hier vrijdag ook aan geloven. Als laatste gingen we naar de gymzaal, de perfecte plek voor het spelletje “nachtwacht”, wat jullie inmiddels kunnen dromen. Terwijl de Minioren lagen te slapen in het donker, was er de nachtwacht die over hun waakte.

 

                 

 

We hopen dat jullie een indrukje hebben gekregen. Hoe dit weekendje kamp er verder precies uit gaat zien…….. houden we nog een klein beetje geheim. Maar dat het om nooit meer te vergeten gaat worden, dat staat al vast.

 

Tot volgende week! Als het mooi weer is gaan we misschien wel al naar buiten. Dus vergeet je jas niet!

 

Groetjes,

De Miniorenleiding