eerste slide
tweede slide
Ouderverklaringen en fietsenkeuring

Ouderverklaringen en fietsenkeuring

03-06-2021

Beste ouders en verzorgers van de kinderen van Don Bosco,

 

Een aantal weken geleden opende de inschrijvingen voor kamp 2021. Het was toen nog een grote vraag of kamp überhaupt door zou kunnen gaan vanwege het Corona-virus. Nog altijd zitten we in onzekerheid, maar met veel vertrouwen zijn we keihard bezig aan de voorbereidingen. De kans dat we deze zomer met elkaar naar Harderwijk kunnen gaan lijkt steeds groter te worden, en daar gaan we op dit moment dan ook vanuit.  Met maar liefst 116 inschrijvingen durven we te stellen, aan het enthousiasme zal het niet liggen!

 

We vragen wel uw aandacht voor de volgende belangrijke zaken. Volgende week zullen de ouderverklaringen ingeleverd moeten worden en de fietsen van de oudsten gecontroleerd. Gisteren, woensdag 2 juni 2021, zijn alle ouderverklaringen op de post gegaan. We verwachten dat deze vandaag of morgen binnen komen. De ouderverklaringen van de Minioren, Puppies en Vrijbuiters moeten ingeleverd worden op de desbetreffende clubavond in de week van 7 juni. Dat is dus al aankomende week.

 

Op woensdag 16 juni staat de fietsenkeuring gepland voor de Spelbrekers, Middenmoten en de Oudsten. Om 19.00 uur zijn eerst de Spelbrekers aan de beurt en om 20.00 uur de Middenmoten en Oudsten. Houd jullie aan de opgegeven tijden, in verband met het Corona-virus. De Spelbrekers en de Oudsten leveren de ouderverklaringen in op woensdag 16 juni, tijdens de fietsenkeuring.

Kamp zouden we nooit kunnen organiseren zonder de hulp van ouders/vrijwilligers. Bij de ouderverklaringen vragen we u nogmaals om hulp bij bepaalde activiteiten. Niet vaak genoeg kunnen wij benadrukken hoe hard we deze hulp nodig hebben, zeker in deze Corona omstandigheden.

 

Te allen tijde zullen op kamp en in de voorbereidingen de richtlijnen van het RIVM gevolgd worden. Deze zijn voor ons leidend.

 

Met het grootst mogelijke plezier wordt er achter de schermen geknald om Don Bosco kamp 2021 te organiseren. Wij hopen dat al dit werk uiteindelijk zijn vruchten mag afwerpen tijdens een onvergetelijke week kamp in Harderwijk.

 

Met vriendelijke groet,

 

Bob, Rutger, Nicky, Matthijs en Silvio