eerste slide
tweede slide
Ranking the Senioten

Ranking the Senioten

01-10-2021

Vrijdagavond 1 oktober ging het van start. Er werd bepaald welke Senioot de meeste kennis heeft over de anderen.

Geen Paul de Leeuw als presentator vanavond bij deze Ranking de Senioten. Nee, Don Bosco heeft haar eigen presentatie sterrenteam. Bob en Tessa werden speciaal opgetrommeld voor deze avond en waren in gezelschap van Jaimy en Menno.

We startten met de vraag: Welke Senioot zou als eerst in de gevangenis belanden?

Een zeer pikante vraag die bij menig Senioot stof deed opwaaien. Luna kwam naar voren om haar lijstje op te noemen en geloof het of niet. Met stip op 1 stond Tessa Vogelaar, die overigens erg vaak op nummer 1 stond bij alle vragen.

Sofie en Daniek pakten gelijk een hoop punten door veel Senioten goed te ranken.

Welke Senioot is het meest beïnvloedbaar voor influencers en vloggers? Terwijl Frank zijn lijstje hiervan aan het oplezen was, bleek Lieke ver bovenaan te staan. Lieke kon het zelf niet geloven, de rest van de Senioten echter wel...

Zomaar wat vragen die voorbij kwamen vanavond. 

Tussen deze heerlijke vragen door, was het tijd voor minigames. Roemer bleek de beste in hoepeldans en liep in het teken van dierendag de rest van de avond in een hazenpak als beloning. Zo trots als hij was huppelde hij heen en weer.
Aan het eind van de avond kon er maar één winnaar zijn. Daniek bleek de grote speler van de avond en wist Sofie naar een nek-aan-nek-race van zich af te schudden.  Zij pakte de winst en wist de Senioten het best te ranken.

Haar prijs? Twee vieze, zelfgemaakte shots uitdelen aan de twee andere Senioten en natuurlijk "haasje over" spelen bij Roemer. 
Het was een hele gezellige avond, waar Paul de Leeuw met z'n programma nog aan kan tippen.

Bedankt Senioten, we zien jullie graag volgende week vrijdag weer. Let wel op, we beginnen voor één keer wat eerder. 
Wees erbij om 19:00 uur!