eerste slide
tweede slide
Sorry, fijne vakantie en tot snel! :)

Sorry, fijne vakantie en tot snel! :)

17-07-2020

 

Beste ouders, familie, vrienden en natuurlijk leden van Don Bosco,

 

Sorry! Daar beginnen wij deze brief graag mee. Weken van radiostilte gingen er voorbij. Don Bosco leek misschien voor eventjes van de Haarlemmermeerse aardbodem te zijn verdwenen. Niet is echter minder waar maar daarover later meer.

 

Don Bosco laat eindelijk weer van zich horen! Natuurlijk vonden wij het ook vreselijk dat de clubs het afgelopen halfjaar niet hebben kunnen doorgaan. Natuurlijk hebben wij ook jullie verschrikkelijk gemist. Als hoogte punt was afgelopen week uiteraard de week waarin kamp zou plaatsvinden. Wat een domper was dat... Een aantal leiders hebben zelfs een traantje moeten wegpinken en zochten troost door elkaar via whatsapp oude foto’s en kampherinneringen toe te sturen. Het enige lichtpuntje wat wij over de afgelopen week konden bedenken was dat het van zaterdag tot en met zaterdag uitsluitend heeft geregend. Zelfs dat had de leiding echter nog liever dan het missen van kamp 2020.

 

Gelukkig. Nu is het zo ver. Tijd om met opgeheven hoofd vooruit te kijken. Zoals gezegd is Don Bosco de afgelopen weken allesbehalve van de aardbodem verdwenen. Terwijl de deuren van het clubgebouw gesloten bleven, werden via computer en internet flinken stappen gemaakt voor wat betreft een mogelijk nieuwe locatie en dus ook nieuw clubgebouw.  Over het hoe en het wat kunnen wij nog niet al te veel uitweiden, maar dat er keihard aan gewerkt wordt is een feit!

 

Verder hadden de leiders van de verschillende groepen online overleg en brainstormsessies via ‘Teams’. Er is nagedacht over een plan de campagne als het gaat over Corona en Don Bosco, en nog beter, er is een startdatum van het nieuwe seizoen vastgesteld. Het gerucht gaat dat de eerste clubs alweer zijn bedacht! Wat ons betreft reden voor een (thuis)feestje. Dus, *Tromgeroffel* het nieuwe clubseizoen van Don Bosco zal starten op: maandag 31 augustus 2020 !!

 

De week zal er dan als volgt uitzien:

Datum

Tijdstip

Groep (*leeftijd)

Maandag 31 augustus

19:15 - 20:30

Spelbrekers ( 10 en 11 )

Dinsdag 01 september

18:45 - 20:00

Vrijbuiters ( 8 en 9 )

Woensdag 02 september

19:30 - 20:45

Middenmoten ( 12 en 13 )

Donderdag 03 september

18:45 - 20:00

Puppies ( 6 en 7 )

Vrijdag 04 september

18:45 - 20:00

Minioren ( 4 en 5 )

Vrijdag 04 september

20:30 - 22:00

Oudsten ( 14 en 15 )

*De genoemde leeftijden zijn uiteraard richtlijnen.

 

Op dit moment is het bestuur druk bezig met het schrijven van het zogeheten ‘Corona Protocol’. Hier komt in te staan hoe wij als vereniging met de grootst mogelijke zorg zullen omgaan met de gezondheid van onze leden. Uiteraard zullen wij deze ruim voor aanvang van het seizoen naar jullie communiceren.

 

Wat sommige van jullie niet weten is dat het aankomende jaar een hele bijzondere zal zijn in de geschiedenis van onze vereniging. Don Bosco bestaat in april van 2021 maar liefst 65 jaar! Hoe dit jubileumfeest zal worden ingevuld is nog even afhankelijk van de maatregelen tegen die tijd maar dat het een knalfeest gaat worden dat staat wel al vast.

 

Voor nu rest ons nog maar één ding. Wij wensen jullie allemaal een fijne en onbezorgde vakantie. Doe vooral voorzichtig want dan zien we jullie snel weer terug in Villa Bosco. Dat zal namelijk eens tijd worden.

 

Met zonovergoten groeten,
Don Bosco