eerste slide
tweede slide
spelbrekers gaan weer van start!

spelbrekers gaan weer van start!

25-09-2019

De eerste club bij de spelbrekers staat altijd in het teken van kennis maken. Ieder jaar zijn er nieuwe gezichten en zo ook dit jaar. Zelfs bij de leiding! nadat iedereen zichzelf heeft voorgesteld was er nog een klein beetje tijd over voor een spelletje. 

 

Voor de tweede club stond levend cluedo op het programma. Na wat uitleg van Koen over hoe het spel werkt verdeelde de kinderen zich over groepjes van 2,3 of 4 kinderen. De bedoeling is dat je er zo snel mogelijk achter komt wie de moordenaar is, wat het moordwapen is en de locatie van de moord. Na ongeveer 15 minuten was heet eerste groepje al klaar tot verbazing van de leiding. Zo snel hadden wij nog nooit meegemaakt! Er was nog wat tijd over dus we doen gewoon nog een ronde. Deze duurde gelukkig iets langer.

 

Voor de derde club gingen we naar de gymzaal. Sarah en Julia hadden een actief programma opgestelden de kinderen werden gestest op conditie, uithoudingvermogen, coordinatie en richtingsgevoel. Dat laatste blijkt nog knap lastig als je buiten adem bent haha! Na 4 rondes van uitputting was er geen tijd om bij te komen, want het was tijd voor leiding vs. spelbrekers. In een bloedstollend potje trefbal kwamen de leiders als winnaar uit de bus.