eerste slide
tweede slide
Spelbrekers zijn weer begonnen 2.0

Spelbrekers zijn weer begonnen 2.0

02-12-2020

Na een korte ‘corona pauze’ zijn we alweer twee weken begonnen met club. Iets anders als wat we gewend zijn want we splitsen de groep elke week in tweeën. Zo is het voor de leiding en de kinderen veiliger om weer ons programma voort te zetten. 

 

Om te starten hadden de spelbrekers een oudhollandse avond. In de grote zaal hadden we een ‘Ik hou van Holland’ quiz. In de andere zaal gingen we drie typisch Nederlandse spelletjes spelen, namelijk ezeltje prikje, spijkerpoepen en sjoelen.

 

 

 

Komende zaterdag is het natuurlijk sinterklaasavond, daarom hebben we afgelopen maandag een sinterklaas club gehouden. Uiteraard weer opgedeeld in twee groepen. 

 

 We hadden een sinterklaas versie verzonnen voor het Zweedse ren spel om de energie van alle pepernoten eraf te rennen. Het tweetal met de meeste juiste antwoorden kregen een prijs. 

 

Aan de andere kant hebben we een talentenjacht gehouden, we waren opzoek naar de beste sinterklaas dans, toneelstuk of liedje. De jury was streng maar vond dat iedereen leuk mee deed. De winnaars van de talentenjacht stond ook een lekkere prijs te wachten.

 

 

 

Wij kijken alvast uit naar de laatste clubs van 2020 en de eerste clubs van 2021!

 

Groetjes van de leiding,

Melle, Lucy, Sarah, Julia, Asley, Jeroen & Daan.