eerste slide
tweede slide
Sporten, spelen en op kamp met de Puppies

Sporten, spelen en op kamp met de Puppies

28-03-2022

De afgelopen weken was het weer druk bij de Puppies! Lekker naar de gymzaal en daar al jullie energie eruit gooien doen jullie het liefst. Daarom zijn we op donderdagavond vaak in de gymzaal te vinden. Met trefbal, apenkooien en verschillende versies van tikkertje zijn de Puppies super fanatiek!

 

Na alle speciale clubs rondom Valentijnsdag, carnaval en meer komen we steeds dichterbij Don Bosco Kamp 2022! De leiding is alweer druk bezig om een geweldig kamp neer te zetten. Maar voordat we gaan, bereiden we jullie ook alvast voor op wat er komen gaat! Met niet 1...maar 2 speciale kamp clubs!

 

Tijdens de eerste kampclub hebben jullie zelf een mooie tent geknutseld. Ook hebben we de Puppies stiekem voorbereid op het ontsnappen...in de gymzaal verstopte jullie je als de allerbeste en werden jullie gezocht met een grote zaklamp.
Na deze leuke en spannende eerste voorbereidingen zetten we ook tijdens deze club een oude kamp traditie voort. Voor het slapen gaan hebben we een lekker kopje thee gedronken, met daarbij een plakje ontbijtkoek.

 

Afgelopen week hebben we ons opnieuw voorbereid op het kamp. Ook de papa’s en mama’s, want die konden naar het clubgebouw komen om iets meer te weten te komen over Don Bosco kamp.

 

Terwijl alle ouders wat belangrijke informatie kregen van de kampleiding, hebben wij weer flink gesport en gespeeld. In het clubgebouw deden jullie alle spelletjes die we op kamp vaak doen, nu kunnen jullie ze allemaal!
In de gymzaal was een grote kamp estafette klaargezet. De puppies hebben op zn snelst hun kamptas ingepakt en hun luchtbed opgemaakt! 
Terwijl de teams tegen elkaar aan het strijden waren hebben we geoefend met het bekende rakkkerlied. Ook hebben we gehoord dat jullie al heel goed weten wat we zingen als we gaan bikken!

 

Gelukkig is het vanaf deze week weer langer licht, en kunnen we snel weer naar buiten tijdens club! We hopen alle puppies iedere donderdag weer te zien, en dat jullie als grote en enthousiaste groep lekker met ons meegaan op kamp!

 

Tot donderdag!

 

De Puppies leiding