eerste slide
tweede slide
Update Don Bosco Kamp

Update Don Bosco Kamp

24-04-2020

Beste Don Bosco kinderen, ouders, leiding en vrijwilligers,

 

In onze vorige update, hebben wij u gemeld dat wij bij u terug zouden komen met informatie omtrent het doorgaan van Kamp i.v.m. de Corona maatregelen.

 

Afgelopen dinsdag 21 april, heeft het kabinet de verdere stappen in de bestrijding van het Corona virus bekend gemaakt. Een van de maatregelen houdt in dat er tot 1 september 2020, geen evenementen plaats mogen vinden. Dit heeft tot gevolg, dat ons jaarlijks zomerkamp dit jaar helaas niet door kan gaan.

 

Wij vinden dit natuurlijk allemaal ontzettend jammer, maar wij hebben alle begrip voor de genomen maatregelen. Kamp is voor velen het onmisbare begin van de zomervakantie en het zal vreemd zijn, dat we dit jaar niet gaan.

 

Het niet doorgaan van Kamp en het abrupt moeten eindigen van ons seizoen, voelt heel gek. Wij zouden echter Don Bosco niet zijn, als we ons verslagen voelen. Wij komen in het nieuwe seizoen gewoon nog sterker terug dan ooit. Wij blijven positief en rekenen op een normale seizoenstart in september 2020. Zet het vast in de agenda, want dan hebben we alvast iets leuks om naar uit te kijken.

 

Wij houden u vanzelfsprekend op de hoogte omtrent de seizoenstart en de activiteiten die voor eind 2020 gepland staan.
Tot die tijd, blijf veilig en denk aan elkaar.

 

Namens het bestuur van Don Bosco Halfweg-Zwanenburg,

 

Edwin Hagemeijer

Voorzitter