eerste slide
tweede slide
Vrijbuiters sluiten af met (pannenkoeken)feest

Vrijbuiters sluiten af met (pannenkoeken)feest

05-06-2019

Voor de Vrijbuiters stond deze week alweer de laatste club op de planning. Niet normaal hoe snel het seizoen voorbijgevlogen is. Dat zal ongetwijfeld te maken hebben met de leuke groep kids die de Vrijbuiters dit jaar samen waren. We begonnen deze laatste club dan ook met het ophalen van herinneringen. Dat bleken er nog een heel hoop te zijn en gelukkig waren het hoofdzakelijk hele leuke terugblikken.

 

Maar goed, we hadden nog 1 hele mooi club tegoed. Jullie (ouders) waren gevraagd om een klein gaatje in de buik over te houden, en geen nieuwe kleren aan te trekken. Dat belooft vaak al een hoop goeds bij Don Bosco. Dat was ook dit keer het geval. De leiders hadden de hele middag voor de Vrijbuiters in de keuken gestaan om maar liefst 100 overheerlijke pannenkoeken te bakken. AAN TAFEL!!

 

Bij Don Bosco mogen dingen die thuis niet mogen. Wij weten niet hoe het bij jullie thuis is, maar pannenkoeken met slagroom en hagelslag? Dat is wel echt een feestje. Op sommige plekken aan tafel ontstond zelfs een heuse eetwedstrijd. “Wie de meeste pannenkoeken op kan” was het doel. Uiteraard onder streng toeziend ook van de leiding :P

 

Hier en daar werd er ook nog een druppeltje stroop op de kleren gemorst, maar dit was allesbehalve opzet. Met de poedersuiker werd ook al niet zo zuinig omgegaan, dus het kan zijn dat je hier en daar wat knoeivlekje hebt teruggevonden. Ach, daar is de wasmachine voor toch?

 

Als laatste hebben we zoals een echt feestje betaamd, afgesloten aan de discokant. Onder het genot van een aantal spelletjes werd nog even lekker gek gedaan, nu dat nog even kon. Helaas was het daarna toch echt tijd voor het afscheid.

 

Niet voor lang natuurlijk. Sommige van jullie zien we over 5 weken alweer, dan vertrekken wij namelijk naar kamp Harderwijk 2019!  Voor de andere, graag tot volgend jaar bij Don Bosco.

 

Nu al heimwee? Hier! vind je nog wat foto’s van het spektakel.

 

Groetjes,
Jullie favoriete leiding, de Vrijbuiters 😊