eerste slide
tweede slide
Wat hebben de vrijbuiters de afgelopen weken gedaan?

Wat hebben de vrijbuiters de afgelopen weken gedaan?

05-05-2022

 

 

 

Wat hebben de vrijbuiters allemaal gedaan de afgelopen weken?

 

12-04-2022

 

Laten we eens beginnen bij een speciale club, namelijk de Paasclub! Tijdens deze club hadden wij 2 leuke paas activiteiten! De ene was natuurlijk, je raad het al: eitjes zoeken! Maar niet zomaar eitjes zoeken nee dit was eitjes zoeken in een ander jasje. De vrijbuiters moesten namelijk eitjes zoeken terwijl zij bezig waren met het spel vlaggenroof!! Dit maakt het natuurlijk extra moeilijk. Maar moeilijk of niet, de vrijbuiters deden het allemaal super goed! 

 

Terwijl de ene groep eitjes waren zoeken was de andere groep een mooie paas knutsel aan het maken! Een leuk kuikentje die uit een ei kwam! De vrijbuiters lieten hun creatieve kant zien en maakten de eieren de mooiste kleuren! 

 

Op de helft van de club was het tijd om van onderdeel te wisselen. De vrijbuiters die eieren gingen zoeken die gingen knutselen en de kinderen die gingen knutselen gingen eitjes zoeken. 

 

De Paasclub was weer geslaagd!! 

 

19-04-2022

 

Deze club was wel echt even heel anders dan andere keren. Normaal zijn de vrijbuiters met een groep van ongeveer 50 kinderen maar dit keer waren dat er maar 5!!! Hoe kan dat nou zou je denken! Nou dat kwam omdat er op dat moment schoolvoetbal was! En dat is natuurlijk ook heel erg leuk. Maar hoe dan ook we hebben er samen met de 5 vrijbuiters een leuke club van gemaakt, we gingen namelijk lekker een ijsje halen bij ijspret!! Wat een mazzel zeg! 

 

Na ons heerlijke ijsje te hebben opgegeten gingen wij weer richting het clubgebouw. Hier hadden wij nog wat spelletjes gedaan en met stoepkrijt gespeeld! 

 

26-04-2022

 

De dag voor Koningsdag! Daar moest natuurlijk iets speciaals voor gemaakt worden! De vrijbuiters hadden allemaal super mooie waxinelichthouders gemaakt! Maar dan wel in het thema van Koningsdag! 

 

Dit was voor de vrijbuiters ook weer een rustige club avond, veel vrijbuitertjes waren er niet vanwege de meivakantie!! Dat is natuurlijk ook heerlijk! 

 

03-05-2022

 

Deze club was net als de vorige erg rustig. Veel van onze vrijbuitertjes waren er nog niet vanwege vakantie. Maar wij gingen met de vrijbuiters die er waren heerlijk de gymzaal in! 

 

We hadden veel leuke spelletjes gedaan en iedereen had super erg zijn best gedaan! 

 

We gingen bijvoorbeeld het lijnen spel doen, dit gebruiken wij vaak als opwarmertje! Daarna hadden wij nog lijnen tikkertje gespeeld en bunkertrefbal. Dat is wel echt een van de favoriete spellen van de vrijbuiters! 

 

 

Dit is wat de vrijbuiters de afgelopen 4 weken hebben gedaan!

 

Wij kunnen niet wachten tot volgende week en wij hopen jullie ook niet!

 

Tot volgende week allerliefste vrijbuiters!!

 

Liefs van Elena, Melissa, Levi, Esmee, Sem, Sarah en Anouk!