eerste slide
tweede slide
Wereldrecords verbreken met de Spelbrekers

Wereldrecords verbreken met de Spelbrekers

05-10-2021

Maandagavond stond er een speciale club op de Spelbrekers te wachten. Iedereen kon deze avond op zijn/haar manier uitblinken bij een van de 6 challanges. Het is de bedoeling dat iedereen voor zichzelf, in een 2-tal of team een zo hoog mogelijk record neer zet! Het leek allemaal simpel maar er was veel nodig om elkaars records te overtreffen. De leiders waren verbaasd over een paar geheime talentjes. Saar heeft zelfs bij 2 uitdagingen het hoogste record neergezet en heeft met 16 spekjes in haar mond nog Chubby Bunny kunnen zeggen. Net als het team: Omar en Nikki die fantastisch samenwerkte om zoveel mogelijk haasje over te springen binnen een halve minuut.

De 2 teams die het record hadden neergezet met het ducctape game plakte maar liefst voor 10 seconden lang aan de muur! Sommige challanges vroegen om veel geduld en behendigheid zoals de M&M’s sorteren en pingpongballetjes raak mikken. Maar ook Ballonnen opblazen met een neusgat was voor de meeste Spelbrekers geen probleem, wat hebben we gelachen. Goed gedaan hoor Spelbrekers!

We eindigde de avond met een prijsuitreiking en alle recorszetters ontvingen een echte Don Bosco medaille en natuurlijk een daverend applaus  

Voor de foto's kunt u hier terrecht.